Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Pentru a putea aplica la oportunitatile de voluntariat trebuie sa fii logat si sa ai completat profilul de voluntar.
Administratorii fundatiilor isi pot publica ofertele din pagina de prezentare a acestora.

 

Cautam voluntari

| 3520 vizualizari | 11 voluntari recrutati

 

Domeniu de activitate:
Educatie
Tipul activitatii:
Activitati cu copii
Judet:
Bucuresti
Fundatie:
Fundatia Policy Center for Roma and Minorities
Activ pana la:
15 septembrie 2012

 

Descriere activitate

Policy Center for Roma and Minorities caută voluntari pentru Clubul de Educaţie Alternativă (CEA) de la Şcoala nr. 2 din Ferentari. Copiii din clasele I–VIII au nevoie de tutori de limba română şi matematică şi îndrumători pentru teme. Detalii despre cerinţele postului, aptitudinile şi abilităţile necesare, ca şi despre procesul de aplicaţie se regăsesc în anunţurile de mai jos. Vă rugăm să o contactaţi pe Ana Țaroveanu, Coordonatoarea CEA de la Şcoala nr. 2 la adresa ana.taroveanu@policycenter.eu dacă aveţi întrebări.

Anunţ voluntari clasele I-IV

Îți plac copiii, provocările și ai timp liber în fiecare zi de la ora 11:30? Vino în Clubul de Educație Alternativă să îi ajuți pe puștii de I–IV din Școala numărul 2 din Ferentari să își facă temele și să lucreze suplimentar. Avem nevoie de persoane pozitive, flexibile, care să lucreze bine în echipă, să fie constructive în relația cu copiii și colegii, deschise, organizate, atente la detalii și grijulii cu oamenii și lucrurile. Un pic de experienţă sau abilităţi pedagogice n-ar strica.

Dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa ana.taroveanu@policycenter.eu, cu subiectul “Voluntariat Şcoala 2”. Te așteptăm să devii parte a echipei Policy Center în programul nostru de voluntariat.

Anunţ voluntari clasele V-VIII

Ți-e dor de zilele de şcoală de altă dată? De clasele de matematică și limba română când îi ajutai pe colegi să înțeleagă mai bine lecția? Copiii din clasele V–VIII din Școala numărul 2 din Ferentari te așteaptă să-i ajuți la matematică și la limba română de luni până vineri între 10 și 12. Avem nevoie de persoane pozitive, flexibile, care să lucreze bine în echipă, să fie constructive în relația cu copiii și colegii, deschise, organizate, atente la detalii și grijulii cu oamenii și lucrurile. Un pic de experienţă sau abilităţi pedagogice n-ar strica.

Dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa ana.taroveanu@policycenter.eu, cu subiectul “Voluntariat Şcoala 2”. Te așteptăm să devii parte a echipei Policy Center în programul nostru de voluntariat.

 

activitati de voluntariat de la aceeasi fundatie

activitati de voluntariat din acelasi domeniu

activitati de voluntariat de acelasi tip

« toate activitatile de voluntariat

 

Share

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.