Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Pentru a putea aplica la oportunitatile de voluntariat trebuie sa fii logat si sa ai completat profilul de voluntar.
Administratorii fundatiilor isi pot publica ofertele din pagina de prezentare a acestora.

 

Avem nevoie de VOLUNTARI!

| 3922 vizualizari | 16 voluntari recrutati

 

Domeniu de activitate:
Sanatate
Tipul activitatii:
Activitati cu copii
Judet:
Constanta
Fundatie:
Asociatia Copii Suflete Sperante
Activ pana la:
31 decembrie 2015

 

Descriere activitate

Una dintre categoriile sociale extrem de dependenta de ajutorul semenilor sunt copiii cu paralizie cerebrala. Fara ajutorul celorlalti, ei nu ar putea supravietui mai mult de cateva zile. Sufletul lor este plin de suferinta din prima si pana in ultima zi a vietii lor. Captivi in corpuri care nu ii asculta ei sunt condamnati sa priveasca mereu pe cei din jur, cum alearga, se misca, vorbesc, mananca, fac diferite activitati, in timp ce ei abia reusesc sa-i urmareasca cu privirea. Uneori nici macar darul vederii nu le-a fost permis. Si nu pentru ca nu ar avea 2 ochi ca toti ceilalti ci pt ca paralizia creierului face ca bolnavul sa nu-si poata controla vederea. In cazul lor creierul nu stie cum sa trimita comenzi pentru ochi pentru a focaliza imagini, nu stie sa interpreteze lumina.

Asociatia Copii Suflete Sperante are nevoie de voluntari. Fie ca vei petrece timp in aer liber alaturi de copii, fie pe Facebook, fie te vei alatura activitatilor si proiectelor organizate de asociatie, fie ai calitati de traducator, stii sa desenezi, sa pictezi, te poti manifesta prin orice forma de arta, stii sa editezi materiale foto-video, ai talent la scris, internet, programare, administrare web, aproape orice calitate sau hobby pe care le ai te pot aduce mai aproape de noi si pot fi de un real folos copiilor bolnavi.

Daca esti interesat sa dai si tu o mana de ajutor Asociatiei Copii Suflete Sperante te rugam sa ne contactezi fie prin email fie direct la Centrul de Recuperare B2B Special din Constanta strada Dezrobirii nr. 90 G. Te asteptam!

 

activitati de voluntariat de la aceeasi fundatie

activitati de voluntariat din acelasi domeniu

activitati de voluntariat de acelasi tip

« toate activitatile de voluntariat

 

Share

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.