Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Pentru a putea aplica la oportunitatile de voluntariat trebuie sa fii logat si sa ai completat profilul de voluntar.
Administratorii fundatiilor isi pot publica ofertele din pagina de prezentare a acestora.

 

Ajuta persoanele cu dizabilitati

| 3309 vizualizari | 3 voluntari recrutati

 

Domeniu de activitate:
Protectia sociala
Tipul activitatii:
Logistica
Judet:
Giurgiu
Fundatie:
DE WESTERCIRKEL
Activ pana la:
1 octombrie 2015

 

Descriere activitate

Voluntarii au jucat mereu un rol important în activitatea noastră iar sprijinul lor a fost esențial pentru strângerea fondurilor necesare continuării programelor derulate de fundația noastră. Suntem mereu în căutarea unor oameni competenți, dornici să se implice. De WesterCirkel se bucură de activitatea unor voluntari responsabili, care contribuie prin acțiunile lor la succesul programelor noastre. Fii voluntar alături de noi. Împreună putem face o schimbare.

Activitatile de voluntariat sunt diverse si presupun: strangere de fonduri, organizare campanii, activitati de logistica in centre pentru persoane cu dizabilitati, activitati de socializare cu persoane cu dizabilitati.

Programul nostru de voluntariat este certificat. Iti recunoastem activitatea de voluntariat. La sfârșitul programului, vei primi un certificat de la De WesterCirkel, te vei bucura de recunoștința noastră și vei avea satisfacția de a-i ajuta pe cei care au cu adevărat nevoie de sprijinul tău.

Cererile sunt acceptate în permanentă, dar te rugăm să ai în vedere că stagiile de voluntariat sunt limitate. Dacă niciun loc nu este liber, vei fi înscris pe o listă de așteptare după ce aplici. Toți solicitanții vor fi informați cu privire la statutul cererii lor.

Stagiile de voluntariat nu sunt remunerate. Eventualele cheltuieli vor fi suportate integral de voluntar (costuri de călătorie, cazare, asigurare, cheltuieli medicale și personale). La cerere, te putem ajuta cu rezervări pentru cazare și transport în România.

 

activitati de voluntariat de la aceeasi fundatie

activitati de voluntariat din acelasi domeniu

activitati de voluntariat de acelasi tip

« toate activitatile de voluntariat

 

Share

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.