Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Actiunea zileiVoluntar pentru doamna Ioana
 

Voluntar pentru doamna Ioana

 

Dupa o viata in care s-a straduit sa lucreze cat a putut si cum a putut mai bine, soarta a fost crunta cu dansa, lasand-o sa poarte o greutate fizica mare, ce o impiedica sa faca multe lucruri pe care le poate face un om la varsta dansei, chiar si mersul fiindu-i grav afectat.

Doamna Ioana este vaduva de 5 ani si sta singura intr-un apartament foarte modest intr-un mic orasel din jud. Hunedoara.

Iata de ce este nevoie de voluntari pentru doamna Ioana:

400 RON pentru plata facturii la curent

De cateva luni a fost deconectata de la reteaua de energie electrica, ramanand cu un intuneric crunt in casa si in suflet. Pentru ca sa fie reconectata la reteaua de energie electrica este nevoie de aproximativ 800 RON. Primaria din localitate a promis ca va achita o jumatate din suma, cealalta jumatate – 400 RON – ramanand sa fie achitata cu ajutorul dumneavoastra, a donatorilor Speranta pentru Romania.

Doamna Ioana are nevoie de alimente de baza

Cand am intrebat-o de nevoile urgente, doamna Ioana s-a sfiit si ne-a spus foarte putine lucruri, chiar daca in camaruta era aproape nimic, si frigiderul, evident, era gol. Are nevoie de alimente de baza: faina, zahar, ulei, etc. precum si de detergenti de haine si de vase, haine si incaltaminte. Noi am incercat sa ii rezolvam aceste probleme pe o perioada de cateva zile, insa in curand putinele lucruri pe care am putut sa i le cumparam se vor termina, si viata ei va cobora din nou mai jos de linia de plutire. De aceea apelam la cei care au posibilitatea sa ajute aceasta doamna cu atat cat se poate.

Curatenie generala in apartamentul doamnei Ioana

Dorim, de asemenea, sa facem o curatenie generala si sa zugravim peretii obositi ai apartamentului dansei. Pentru asta avem nevoie de materiale de constructii: var, vopsea de ulei, sticla pentru geamuri, ustensile de curatat.

Sunt 3 motive bune pentru a devenii voluntar pentru doamna Ioana, asa ca mai jos gasesti informatiile de care ai nevoie pentru a fi de folos, chiar acum!

Persoana de contact: Reinhard Suciu

Telefon:  0764142756

Email: hardysuciu@gmail.com

Pagina de prezentare: Speranta pentru Romania

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:


Pe imparte.ro donatiile prind viata!

Cere si ofera donatii in haine, obiecte, alimente, paine si bani

Comunitate imparte.ro
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
Citeste despre
Voluntariat
Responsabilitate sociala
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane