Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Actiunea zileiSa-l salvam pe Petru
 

Sa-l salvam pe Petru

 

Petru Adrian are nevoie de ajutorMa numesc Petru Adrian si pe data de 06.12.2012 Mos Nicolae m-a adus in dar parintilor mei Gabriela si Adrian Dogaru. Am fost primit cu multa dragoste si emotie in familia mea, mi-am facut multi prieteni si am descoperit in fiecare zi culori, chipuri si lucuri noi in lumea in care abia am venit.

Desi sunt foarte mic, la doar 5 luni, universul meu colorat a fost umbrit de cea mai cumplita veste. La un banal control de sold, mi-a fost descoperita o tumoare si de atunci nimic nu a mai fost la fel. Am inlocuit imbratisarile calde ale  mamei cu cele reci de la doctori si asistente,  jucariile cu perfuzii si ace care nu imi plac, timpul petrecut cu parintii mei cu timp petrecut la analize si prin spital.

Insa cu dragostea parintilor mei si cu ajutorul primit de la voi, eu vreau si pot sa ma vindec, vreau si pot sa cresc mare, sa spun mamei mele, tatalui meu si voua: 'Multumesc! Acum pot sa ma joc, pot sa alerg si pot sa zambesc din nou!' "

Cu ajutorul unei fundatii,  parintii au primit suma de 15000 de euro, suma care a  acoperit doar partea de analize.  In urma acestor analize, s-a facut un plan de tratament si  Petru Adrian va fi nevoit sa stea internat intr-un spital din Germania 9 luni pentru a fi supus intregului tratament. Pe langa costurile destinate procedurilor medicale, pe toata perioada internarii, familia va avea nevoie de sprijin financiar pentru medicamente, interventii, si spitalizare. 

Petru Adrian are sanse sa se vindece, cu tratamentul adecvat, insa parintii au nevoie de ajutor finaciar! Va rog din suflet sa nu ramaneti indiferenti si sa faceti o donatie in urmatoarele conturi:

RO22INGB0000999900919881 RON
RO95INGB0000999901538785 EURO, cod swift : INGBROBU
Nume posesor cont: DOGARU ROXANA GABRIELA

Cititi mai multe pe siteul dedicat ajutorarii micutului Petru Adrian.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Va rog din suflet ajutati-mi baietelul!

Tu ajuti un copil bolnav?

Solicit ajutor pentru o fetita bolnava

Ajut-o pe Miruna sa vada!

Comunitate imparte.ro
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
Citeste despre
Voluntariat
Responsabilitate sociala
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane