Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Actiunea zileiLicitatie umanitara: cumparati-i masina salvati-i viata!
 

Licitatie umanitara: cumparati-i masina, salvati-i viata!

 

De aproape doi ani de zile, am renuntat complet la propria mea viata..pentru a o ajuta pe scumpa mea verisoara sa revina la viata.Are numai 46 de ani, vaduva, mama a 3 copii, profesor universitar doctor si a fost lovita de o boala ingrozitoare care a paralizat-o complet.

Boala aceasta neuroimunologica numita encefalomielita acuta diseminata – pe scurt ADEM- care nu are leac in medicina clasica, se poate vindeca prin medicina traditionala orientala.

Acolo unde doctorii nu i-au dat nici o sansa, Dumnezeu a pus mana si mila si, dupa chinuri absolut ingrozitoare (si ale mele si ale ei) am reusit sa gasesc un tratament care sa o vindece. L-am gasit tocmai la celalalt capat al lumii, dupa o cautare disperata in timpul careia aproape ca mi-am dat sufletul din mine pentru fiecare strop de viata pe care Andra l-a primit inapoi.

Situatia noastra financiara e - putin spus – dificila. Neputand sa lucrez, pentru ca tot timpul meu este ocupat cu ingrijirea ei, resursele mele financiare se epuizeaza.

Tocmai acum, cand Andra incepe sa-si revina si are nevoie de program de recuperare sa se puna pe picioare, eu nu mai am bani s-o ajut.

Tratamentul lunar al Andrei la clinica din orient costa minimum 4000 dolari/luna. Deci, am nevoie de un minim de 20.000 dolari doar pentru a incepe adevarata recuperare a Andrei.

De aceea… Indraznesc sa va rog, sa ma ajutati sa licitez singurul bun pe care – de comun acord cu Andra - il pot valorifica.

Este un autoturism Dacia Logan de 7 locuri, pe care Andra l-a cumparat in 2008. Masina este aproape noua (doar 14.000Km la bord) si in stare excelenta. Pretul de pornire este 7000 euro. Descrierea masinii aici.

Cine cumpara aceasta masina salveaza o viata

Noi, cei sanatosi suntem privilegiati sa putem vorbi, manca, merge…Andra nu poate vorbi. Scoate doar un gangurit, ca un bebelus. Andra nu poate manca. O hranesc cu seringa pe o sonda care intra pe nas si se termina in stomac. Andra nu poate merge. Abia isi poate misca incet picioarele in pat…si asta numai datorita tratamentului adus cu atatea sacrificii de la capatul lumii.

Fiecare ban in plus oferit pentru masina, inseamna o zi de recuperare in plus pentru Andra. Fiecare zi de recuperare ii aduce inapoi glasul, mainile, picioarele, scotand-o din mutenie, nemiscare si suferinta, facand-o din nou om intreg. Si credeti-ma.. Merita sa fie din nou om intreg!!  

Va spun asta cu tot sufletul, cu toata inima, cu toata fiinta mea… MERITA SA FIE SANATOASA!!!

Ajutati-ma sa acopar cat mai multe luni de tratament!
Licitati pentru Andra! Cumparati-i masina, salvati-i viata!

Cititi intreaga povestea a acestui caz de la persoana care vrea sa o ajute pe Andra sa se faca bine.

Sursa foto: donateacartocharity.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntar pentru doamna Ioana

Viata pentru Andrada

O poveste despre viata meaFelii de paine, felii de viata

Comunitate imparte.ro
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
Citeste despre
Voluntariat
Responsabilitate sociala
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane