Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Actiunea zileiFocul a lasat o familie cu trei copii pe drumuri
 

Focul a lasat o familie cu trei copii, pe drumuri

 

Incendiu familia FrincuZiua de 3 Iunie 2017 a fost una nefasta pentru familia Frincu, din comuna Salcioara, Ialomita. Un incediu le-a distrus casuta si agonisela, lasand pe drumuri 5 suflete.

Situatia ne-a fost facuta cunoscuta de o persoana apropiata familiei, solicitandu-ne ajutorul in vederea mediatizarii cazului.

In momentul de fata, cele 3 fetite, de 2, 7 si 10 ani, impreuna cu parintii, isi duc traiul in padurea din apropiere, in casa distrusa fiind imposibil de locuit, datorita mirosului greu si a riscului de prabusire.

Ca un fapt notabil, la mai mult de o luna de la nefericitul eveniment, nici primaria si nici biserica nu au oferit niciun fel de ajutor.

Facem apel atat la oameni cu suflet cat si la companii, in speranta ca se vor gasi materiale pentru refacerea in special a acoperisului (tabla), dar si a lemnariei, a usilor si ferestrelor. Dupa refacerea acoperisului, vor putea incepe renovarea zidariei, de aceea pot fi utile orice materiale ramase de la renovari, constructii, modernizari.

Putem asigura transport pentru materiale, din Bucuresti. Actualmente, nu sunt necesare alte lucruri, familia neavand unde sa le depoziteze.  Puteti ajuta insa cu produse alimentare neperisabile si conserve, pentru care Imparte.ro poate asigura livrarea prin curier.

Pentru detalii si aflarea exacta a necesitatilor, va rugam sa contactati familia Frincu la numerele de telefon: 0755590749 sau 0758623814.

Cei care doresc sa viziteze familia, o pot face in sat Ras, comuna Salcioara, jud. Ialomita.

Speram ca in curand familia sa dispuna si de un cont bancar, pentru donatiile in bani, acestea fiind posibile in momentul de fata doar prin mandat postal.

Alte detalii puteti solicita si echipei Imparte.ro, pe adresa de e-mail contact@imparte.ro.

Galerie foto: http://www.imparte.ro/comunitate/album.php?user=Imparte&album_id=1150

Va multumim

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
Citeste despre
Voluntariat
Responsabilitate sociala
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane