Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Actiunea zileiEmanuel are nevoie de ajutor pentru a lupta cu durerea
 

Emanuel are nevoie de ajutor pentru a lupta cu durerea

 

Emanuel este un bebelus care sufera de epidermoliza buloasa, o boala din cauza careia cea mai mica atingere ii provoaca basici dureroase si rani.

ajutor EmanuelPrimele doua luni de la nastere au fost foarte grele atat pentru Emanuel, cat si pentru parintii acestuia. Mama baiatului a reusit sa distinga plansul de foame de cel cauzat de durerea de burtica si de cel determinat de durerile acute ale bolii.

Pana la doua luni nu l-au imbracat cu nicio hainuta, intrucat cele mai usoare atingeri ale tesaturii ii produceau basici si plagi noi. Dupa ce i-au mai trecut ranile de pe torace, parintii s-au incumetat sa-l imbrace cu body-uri din bumbac fin, cu deschidere larga.

Mama baiatului ii hidrateaza permanent ranile si pielea, pentru ca daca nu face acest lucru, ranile prind coaja, care se rupe si curge prin sange. Pana si taiatul unghiilor este o adevarata provocare, care ii poate cauza dureri bebelusului.

Emanuel are nevoie de pansamente speciale, acizitionate din Germania sau Austria, imbracaminte speciala, din fibre naturale, creme, sampoane speciale, plasturi speciali, etc.

Toti cei care vor sa-l ajute pe Emanuel pot face donatii in conturile RO58INGB0000999902818396 in lei si RO53INGB0000999902053447 in euro, deschise la ING Bank, sau RO29RNCB0304071914650001 in USD deschis la BCR.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roAjutor
coemntarii
Buna ziua, Va rog sa-mi lasati datele de contact ale familiei baiatului. As dori sa iau legatura pentru un posibil ajutor. Multumesc. Astept mesaj in privat sau la adresa vatavoiu.loredana@gmail.com
Adaugat de: LoredanaVatavoiu la data de 22-July-2013, 15:15
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vreau sa ma descurc prin propriile forte - parapareza spastica, grad 3

Trei copii ramasi orfani, au nevoie de ajutor!

Ingerasii de la Marcus au nevoie de ajutor!

Comunitate imparte.ro
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
Citeste despre
Voluntariat
Responsabilitate sociala
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane