Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Actiunea zileiCezar lupta cu leucemia pe un pat de spital
 

Cezar lupta cu leucemia pe un pat de spital

 

Cezar Paul Butescu este un adolescent care isi traieste, in ultima vreme, fiecare zi pe un pat de spital. Are 13 ani si de 3 luni este internat la Institutul Fundeni, impreuna cu parintii sai, care stau cu randul cu el, pentru a nu-l lasa singur. 

cezar butescuS-a nascut in localitatea Agapia si, inainte ca boala sa apara, isi dorea sa sa se faca tamplar, ca tatal lui, sau profesor de matematica, ca sora lui. Acum vrea sa se faca doar bine.

Cezar sufera de leucemie acuta limfoblastica cu risc crescut, boala ce i-a fost diagnosticata dupa 4 luni de analize, punctii, internari in mai multe spitale. Acest diagnostic, impreuna cu boala initiala de care sufera Cezar, insuficienta hepatica, fac situatia lui si mai greu de depasit. 

Pentru parintii lui, cheltuielile au depasit deja cu mult orice posibilitate; tatal lui Cezar sustine ca in 4 luni a cheltuit peste 8600 de lei, bani dati pe medicamente si analize,bani munciti cu truda sau imprumutati. 

In prezent, tratamentul de care trebuie sa beneficieze Cezar, cel pentru insuficienta hepatica, se ridica la aproximativ 200 lei, avand in vedere faptul ca are nevoie si de un regim alimentar special care sa ii ajute ficatul, deja bolnav, sa suporte tratamentul cu citostatice pentru leucemie, acesta din urma fiind momentan asigurat in spital.

Va punem la dispozitie telefonul tatalui, Butescu Alexandru, tel 0754398832 si contul acestuia, deschis la BCR pe numele Butescu Alexandru: Cont RO29RNCB0297138777570001 in lei.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Iliuta sufera de leucemie si are nevoie de ajutor

Florin are 20 de ani si sufera de leucemie acuta limfoblastica

Am nevoie de un pat de spital!

Achizitionarea unui ecograf pentru copii diagnosticati cu leucemie

Comunitate imparte.ro
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
Citeste despre
Voluntariat
Responsabilitate sociala
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane