Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Actiunea zileiAjutor urgent pentru familia Slavila
 

Ajutor urgent pentru familia Slavila

 

Gabriela SlavilaO poveste trista spusa de Gabriela Slavila, a carei situatie familiala a ajuns intr-o stare critica.

"Acum 3 ani sotul meu a fost diagnosticat cu cancer la plamani stadiul 3B neoperabil, de atunci face tratament cu citostatice, multe serii cu diferite medicamente. Ca sa poata tine boala sub control trebuie sa faca tomograf la fiecare 6 luni, iar acesta costa 700 Lei. Nu mai poate munci atat din cauza tratamentului care-l tine practic in viata, dar si datorita faptului ca oboseste foarte repede, asa ca s-a pensionat cu o pensie de 500 Lei.

Acum 2 ani am fost si eu diagnosticata cu cancer de col uterin, stadiul 2B, am facut raze si m-am operat, iar pentru moment cancerul nu mai apare, insa datorita razelor starea mea s-a degradat (am dureri mari de oase si de articulatii), asa ca am fost si eu pensionata pentru 4 ore, pensia mea fiind de 800 Lei.

Pana in luna Februarie 2014, facand abstractie de starile de rau, am mers la serviciu pentru ca am 3 copii de intretinut, cel mare teoretic ar trebui sa se descurce singur pentru ca are 25 ani, insa de aproape 1 an nu isi gaseste de lucru, ceilalti doi sunt in totalitate dependenti de mine avand 15 ani si respectiv 11 ani. Din luna Februarie 2014 postul meu s-a desfiintat (probabil s-au descotorosit de o persoana cu probleme) si nu-mi pot gasi alt loc de munca cu 4 ore, asadar singurele surse de venit pentru toti 5 sunt pensia sotului de 500 si a mea de 800.

In conditiile in care sotul face tratament cu citostatice saptamanal, iar unele medicamente care sa-l ajute sa reziste citostaticelor, vitaminele, analgezicele, antidepresivele trebuiesc cumparate, alimentatia lui trebuie sa fie diversificata cu multe vitamine si minerale, trebuie sa bea sucuri de legume si fructe zilnic, pentru refacerea celulelor distruse de citostatice, nu mai putem face fata cheltuielilor si ptactic am ajuns sa nu mai avem ce manca. Situatia este disperata, am datorii si la intretinere, telefonul nu l-am mai platit, banca m-a executat, iar copiii nu mai au cu ce sa se incalte si merg la scoala fara macar un sandwich in ghiozdan. Stiu ca sunt alti oameni care au venituri mai mici ca noi, insa atunci cand te confrunti si cu aceasta boala cumplita care datorita acestui sistem medical te secatuieste si de puteri si de bani, ajungi in situatia in care chiar sa nu mai ai ce manca asa cum am ajuns noi acum. Va rog sa ma iertati daca am indraznit prea mult, insa am mare nevoie de ajutor si nu am la cine apela deoarece nu am frati, iar tatal meu este batran si nu are posibilitati sa ma ajute, desi a mai facut-o cateodata".

Documentele doveditoare se gasesc pe Pagina de caz Gabriela Slavila.
Contul IBAN pentru donatii este RO39BPOS82009468983RON01, deschis la Bancpost sucursala Vitan, Bucuresti, pe numele Gabriela Slavila.
Date de contact:
Telefon: 0764472762
E-mail: gabrielaslavila@yahoo.com
Domiciliu: Bucuresti, Sector 2
Va multumesc si doresc tuturor multa sanatate, Gabriela Slavila

Pentru detalii suplimentare si donatii, puteti contacta si Echipa Imparte.ro la una din adresele de e-mail:
contact@imparte.ro
admin@imparte.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vreau sa imi ajut familia greu incercata de 15 ani de zile

Voluntar pentru doamna Ioana

Vladut merita sa traiasca!

Va rog din suflet nu ocoliti cazul nostruComunitate imparte.ro
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
Citeste despre
Voluntariat
Responsabilitate sociala
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane