Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 

Oportunitati de Voluntariat

Stagii de voluntariat la orfelinatele din Sliven, Bulgaria

O organizatie acreditata SEV din Bulgaria cauta doi voluntari pentru a participa la un proiect SEV care se deruleaza in Sliven. Proiectul deja a inceput, insa mai au nevoie de doi voluntari care sa faca echipa cu alte doua persoane din Italia. Activitatea din cadrul ... (citeste mai departe)

Oportunitate de voluntariat in Polonia

Un Centru Cultural Municipal din Polonia se afla in cautare de voluntari pentru un stagiu in Dywity, Polonia. Stagiul ar urma sa se desfasoare in perioada februarie - octombrie 2014.Gminny Osrodek Kultury w Dywitach (GOK) este o organizatie care activeaza in zonele... (citeste mai departe)

Fundatii implicate in programe de voluntariat

Interviuri despre Voluntariat

Voluntari de succes: Petrina Costoiu, voluntar Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Sa cunoastem un voluntar fara indoiala croit pentru aceasta „meserie” si sa privim voluntariatul dintr-o alta dimensiune a sa, cea a daruirii timpului si indemanarii in folosul persoanelor varstnice. Continuam seria interviurilor "Voluntari de succes" cu... (citeste mai departe)

Voluntari de succes: Ioana Barbulescu, voluntar Crucea Rosie Filiala Sector 1

Suntem la al 9-lea interviu cu voluntari de succes. Cu fiecare interviu in parte avem multe de invatat si de aplicat, in acelasi timp. Iata un interviu de voluntariat de apreciat, plin de vorbe intelepte, dar si emotionant. Voluntari de succes - Ioana Barbulescu, voluntar... (citeste mai departe)

 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
Citeste despre
Voluntariat
Responsabilitate sociala
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane

Scrie pe imparte.ro

Sustine imparte.ro