Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileZambete de Paste copiilor din centrele de plasament
 

Zambete de Paste copiilor din centrele de plasament

 

Zambete de Paste copiilor din centrele de plasamentInstitutul pentru Management si Dezvoltare Durabila (IMDD) a oferit zambete si cadouri de Paste pentru 30 de copii provenind din medii defavorizate si centre de plasament, in cadrul evenimentului care a avut la Centrul de Zi din Bucuresti al Asociatiei Sfantul Stelian. Darurile pregatite de echipa IMDD au fost oferite cu prilejul serbarii organizate de copii, care au incantat audienta cu poezii si cantece specifice Sarbatorii Pascale.

Evenimentul caritabil organizat pentru copiii din institutii sociale face parte din intregul demers prin care echipa IMDD se dedica dezvoltarii societatii civile si sustinerii categoriilor defavorizate.

Astfel, prin intermediul acestor actiuni ce tin de dimensiunea sociala a proiectelor Institutului, echipa IMDD vizeaza atat realizarea unor activitati concrete de ajutorare a persoanelor care traiesc sub limita subzistentei, dar si de promovare a implicarii individuale si comunitare.

Institutul pentru  Management si Dezvoltare Durabila este o organizatie non-guvernamentala care promoveaza si sprijina valoarea, excelenta si calitatea in societatea romaneasca. IMDD ofera un cadru institutional deschis de dezbatere responsabila si identificarea solutiilor pentru promovarea normalitatii si renasterea spiritului civic in tara noastra.

Sustinem programele de dezvoltare in domeniul educational, tehnologic si al resurselor regenerabile. Ne implicam activ in implementarea politicilor si strategiilor economico-sociale, de dezvoltare rurala si de integrare a valorilor traditionale.

sursa foto: imdd.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:


Targul Cadourilor de Paste, editia 2011 la galeria Dalles din Bucuresti

Culorile Sarbatorii de Paste, un eveniment SOS Satele Copiilor si Romtelecom

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro