Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileWorld Vision Romania se alatura campaniei internationale "Famine no more!"
 

World Vision Romania se alatura campaniei internationale "Famine no more!"

 

world vision"Famine no more!" este o campanie desfasurata la nivel international de catre World Vision International pe 4 continente, avand ca scop atragerea atentiei a cat mai multor persoane din intreaga lume asupra crizei umanitare din Cornul Africii.

Din 29 august, World Vision Romania s-a alaturat demersului initiat de World Vision International pentru a asigura copiilor din Africa ajutoare de urgenta – asistenta medicala, apa potabila si hrana.

Campania se desfasoara in special cu ajutorul retelelor de socializare – twitter, facebook, bloguri.

"Milioane de copii si familii africane se afla in suferinta. Intreaga comunitate internationala s-a mobilizat pentru a usura aceasta suferinta. Ca cetateni ai unei lumi in granitele fizice nu mai reprezinta o piedica, este datoria fiecaruia dintre noi sa ne implicam si, prin aceasta campanie, ne dorim sa oferim si romanilor oportunitatea de a se alatura eforturilor comune si de a contribui.

Acum, cand comunicarea nu mai intampina barierele de altadata, retelele sociale ni s-au parut cea mai buna modalitate de a transmite strigatul de ajutor al copiilor africani si de a crea o comunitate a celor ce doresc sa ajute. Peste 29.000 de copii mai mici de 5 ani au murit in ultimele 2 luni din cauza foametei. Nu putem sa stam deoparte si sa lasam sa continue aceasta strategie. Trebuie sa actionam impreuna!”, a declarat Adela Fundulea, marketing manager World Vision Romania.

Campania se bucura de sustinere si in Romania, in randul vedetelor. Calin Goia, Proconsul si Inna.

"Sunt parinte si imaginea unui copil care sufera din cauza foamei ma cutremura. Stiu ca si Romania se confrunta cu multe probleme, de care probabil nu vom scapa prea curand. Suntem binecuvantati insa cu o clima si un relief pe care le putem valorifica. In Africa, seceta a distrus tot. Oamenii de acolo traiesc un infern si mamele isi vad copiii cum mor de foame si nu pot face nimic. Nimeni nu ar trebui sa traiasca asa! Veniti acum alaturi de mine si nu ramaneti indiferenti. Orice ajutor poate insemna un copil salvat de la moarte.", a declarat Calin Goia cand s-a alaturat campaniei.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina de facebook World Vision Romania.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
World Vision Romania recruteaza voluntari

World Vision Romania ofera o sansa copiilor si tinerilor cu dizabilitati fizice, psihice si sociale din Romania

World Vision ajuta tinerii din mediul rural sa isi continue studiile

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro