Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileWorkshop-urile Seek Your Career biletul catre viitoarea cariera
 

Workshop-urile Seek Your Career, biletul catre viitoarea cariera

 

Bucuresti, 5 octombrie 2011 - Asociatia Young  Initiative anunta lansarea proiectului Seek Your  Career, proiect-pilot de educatie non-formala  realizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti,,Colegiul National „Gheorghe Lazar” si Biblioteca Metropolitana Bucuresti, ce consta in organizarea unei serii de workshop-uri de indrumare profesionala pentru liceeni prin oferirea unor perspective viabile de cariera.


 
Proiectul isi propune sa diminueze incertitudinea cu privire la perspectivele de cariera ale unui grup de elevi prin indrumarea practica oferita de trainerii Asociatiei si de specialistii din domeniile vizate, invitati din cadrul unor companii multinationale.

Organizatorii propun sase workshop-uri sub forma unor simulari de activitati practice aferente domeniilor  abordate, desfasurate pe o perioada de trei saptamani. Zilele de sambata si duminica din intervalul 3-18 decembrie sunt dedicate explorarii urmatoarelor arii profesionale: relatii publice, publicitate, jurnalism,  resurse umane, juridic si marketing. Actiunile derulate, care implica activ liceenii selectati, au scopul de a  evidentia provocarile fiecarei arii, aptitudinile necesare, facultatile ce pot fi urmate, precum si perspectivele de angajare. In cadrul fiecarui workshop se vor simula activitati practice prin implicarea participantilor care, pusi  in fata provocarilor domeniului, isi vor descoperi aptitudinile si vor decela abilitatile necesare ariei profesionale alese.
 
Elevii care doresc sa participe la unul sau mai multe workshop-uri trebuie sa completeze un scurt formular de aplicatie pe site-ul oficial www.seekyourcareer.ro. Selectia participanţilor se va face de catre specialistii de resurse umane ai organizatorului in functie de motivatia de participare, potentialul candidatilor si alte criterii.

Inscrierile se defasoara in perioada 6 octombrie  –  15  noiembrie, urmand sa se intocmeasca o lista cu participantii selectati si o lista de asteptare, care va fi publicata pe site-ul proiectului. Toate workshop-urile vor fi gazduite de Colegiul National Gheorghe Lazar Bucuresti, participarea fiind gratuita si deschisa oricarui licean din Municipiul Bucuresti, cu precadere celor din clasele a XI-a si a XII-a.
 
Asociatia Young Initiative este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata  in  anul  2009,  care  isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala s  profesionala a tinerilor si copiilor astfel incat acestia sa  isi poata croi o cariera care sa corespunda potentialului lor.
 
 
Date contact:
 
Andreea Monea
PR Specialist
Email: andreea.monea@younginitiative.org 
Tel: 0765 65 15 35

Articol realizat de:

younginitiative younginitiative
3 articole postate
Publica din: 2011-06-10
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Targ de cariera JobShop la Cluj-Napoca
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro