Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileWorkshop-uri in spitale desfasurate de CliniClowns Romania si Fundatia UTI
 

Workshop-uri in spitale desfasurate de CliniClowns Romania si Fundatia UTI

 

CliniClowns Romania si Fundatia UTI au desfasurat o actiune pe data de 1 martie, cu ocazia Martisorului, in Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” (Spitalul Fundeni).
Pentru o zi, copiii din Spitalul Fundeni au realizat martisoare pentru mamele lor, alaturi de clovnii CliniClowns si reprezentantii Fundatiei UTI.

“Imaginatia copiilor este debordanta, chiar si intr-un salon de spital. Este minunat sa vezi cum micutii pacienti fauresc din nimicuri – margelute, hartie colorata, paiete si nasturei adevarate bijuterii, pline de incarcatura emotionala pentru mamicile lor” a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager al Fundatiei CliniClowns Romania.

Workshop-rile continua in spitale in perioada 1-8 Matie

Workshop-urile dedicate zilei de 1 Martie vor continua pana pe data de 8 Martie 2011 si in celelalte spitale in care activeaza clovnii CliniClowns Romania: Grigore Alexandrescu, Marie Curie (Budimex), Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC), Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” si Spitalul Clinic de Copii din Brasov.

“Ne bucuram ca, prin colaborarea cu Fundatia CliniClowns, putem sa aducem bucurie si zambete copiilor spitalizati si familiilor lor. Traditia Martisorului este un prilej deosebit de a petrece timp impreuna cu ei, de a dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor, de a-i ajuta sa uite pentru un timp de boala” a declarat dna. Lucia Urdareanu in calitate de Vicepresedinte al Fundatiei UTI.

Despre CliniClowns Romania

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de clovni profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zambetul pe chipuri si pentru a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa sesiunile saptamanale, CliniClowns Romania dezvolta si actiuni tematice, cum ar fi Serbarea Bradului – de Craciun organizata in 2010, Workshop “Martisor cu suflet si zambet de copil”, Workshop “Incondeierea Oualelor” organizat cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, etc.
Incepand cu luna februarie, Fundatia CliniClowns a inceput Campania 2%. Astfel, toate fondurile obtinute din redirectionarea celor 2% din impozitul pe venitul realizat in anul 2010 vor ajuta la extinderea si sustinerea activitatii in cele mai mari orase ale tarii.

Despre Fundatia UTI

Grupul de firme UTI a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase actiuni de responsabilitate sociala si de ajutorare a persoanelor aflate in impas, de la suport material si in obiecte pentru copiii din mediul rural, la donare de materiale de constructii si bani pentru sinistratii inundatiilor. Fundatia UTI s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, de a ne implica in cat mai multe proiecte culturale, sociale, educative, de a sprijini oamenii care formează familia UTI.

Date de contact
C L I N I C L O W N S  ROMANIA
M: +4 0733 331 478
E:  a.ciufu@cliniclowns.ro
W: http://www.cliniclowns.ro

Sursa foto: binefacere.ro 

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Spitalul de Urgente din Iasi a inaugurat Cutia Milei

Spitalele vor fi clasificate in functie de competenta din luna mai

Reorganizare caritabila: Spitalul Caritas devine centru pentru batrani

Proiectul caritabil "O pata de culoare pentru copii spitalizati"

Oamenii strazii gasesc un refugiu in spitalele constantene

Multe spitale nu mai pot asigura tratamentul pacientilor cu HIV

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro