Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileWebinar gratuit pentru ONG-uri oferit de IT Spark
 

Webinar gratuit pentru ONG-uri oferit de IT Spark

 

Daca lucrezi intr-un ONG si iti doresti ca echipa ta sa colaboreze mai usor si sa fie mai productiva, afla ca toate acestea se pot rezolva cu ajutorul tehnologiei, intr-un nou webinar gratuit IT Spark.

Participa la webinar miercuri, 9 martie, la orele 15.00 si specialisti IT iti vor prezenta cateva solutii simple si usor de folosit, la care ai acces oriunde te-ai afla: Google Forms, Office Web Apps si Windows Live SkyDrive.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la webinar este sa mergi pe link-ul intalnirii: www.livemeeting.com.
Daca nu ai LiveMeeting deja instalat, il vei putea accesa direct de pe pagina evenimentului.

Despre TechSoup Romania

TechSoup Romania face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care braduri IT importante ca Microsoft si Cisco furnizeaza hardware si software ONG-urilor din intreaga lume.

Cum puteti beneficia de donatii tehnologice? Doar inregistrandu-va organizatia si plasand o comanda pe techsoup-romania.org. Pentru intrebari si detalii, ne puteti contacta la adresa: pr@techsoup-romania.org.

Despre IT Spark

ITSpark este o comunitate tehnica, utila celor implicati in zona IT-Pro entry si mid-level: studenti sau incepatori in domeniul IT, personal tehnic si non-tehnic din segmentul IMM/ ONG si end-users/ consumers care fie sunt la inceput, fie vor sa invete mai multe despre acest domeniu. Parteneriatul cu TechSoup ne permite sa interactionam mai usor cu zona ONG-urilor, oferind solutii practice si concrete pentru eventualele probleme existente.

Sursa foto: techsoup-romania.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Servicii de instruire in advocacy pentru ONG - uri si companii  Parteneriat intre ONG-uri si stat pentru accesul copiilor institutionalizati la educatie

ONG-urile si Biserica nu vor card de sanatate electronic

ONG Fest 2011, in 10 orase din Romania

Ministerul Muncii deruleaza selectia ONG-urilor pentru acordarea subventiilor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro