Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileVoluntarii de la HP au ecologizat o portiune de 10 hectare in Parcul Tineretului
 

Voluntarii de la HP au ecologizat o portiune de 10 hectare in Parcul Tineretului

 

HP a aniversat 7 ani de prezenta a centrului de servicii partajate Global e-Business Operations Center (GeBOC) in Romania printr-o actiune voluntara de ecologizare in Parcul Tineretului.

voluntar hp300 de voluntari au participat la curatarea unei portiuni de 10 hectare, iar compania a oferit materiale pentru refacerea infrastructurii si mobilierului destinat odihnei si jocurilor din zona respectiva.

Actiunea a presupus o serie de lucrari de curatare si amenajare in Parcul Tineretului, unul dintre cele mai populare si mai indragite parcuri din Bucuresti.

Voluntarii au montat 10 banci si ansambluri banca-masa, construite din materiale durabile si cu impact minim asupra mediului. De asemenea, voluntarii au reparat si reconditionat doua poduri datand din 1974, au revopsit balustradele si au inlocuit calea podurilor cu placi antiderapante.

In urma actiunii de curatare din parc au fost stransi aproximativ 150 de saci de gunoi si resturi vegetale.

In cei 7 ani de activitate in Romania, compania s-a implicat constant in activitati de responsabilitate sociala (CSR), numai in cursul ultimului an desfasurand un numar de 25 proiecte.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vrei sa fii voluntar? Alege ce iti place din Ghidul Oportunitatilor de Voluntariat

Virtual Volunteer, un proiect al Asociatiei Tinerii Secolului XXI

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro