Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileVoluntarii Crucii Rosii acorda primul ajutor la pelerinajul de la Patriarhia Romana
 

Voluntarii Crucii Rosii acorda primul ajutor la pelerinajul de la Patriarhia Romana

 

In perioada 24 – 29 octombrie Crucea Rosie Romana - Filiala Sector 4 Bucuresti acorda servicii de prim ajutor pelerinilor din toata tara veniti la Patriarhia Romana sa cinsteasca Moastele Cuviosului Dimitrie cel Nou Basarabov – ocrotitorul Bucurestilor.

La baza Dealului Mitropoliei din Piata Unirii sunt Crucea Rosie Romanaamplasate 3 corturi de Cruce Rosie si 80 de voluntari ai Crucii Rosii Romane sunt pregatiti sa vina in sprijinul tuturor celor care se vor confrunta cu probleme de sanatate. Asistenta premedicala va fi asigurata in mod gratuit 24 de ore din 24, pe toata durata pelerinajului. Voluntarii Crucii Rosii vor lucra in 3 schimburi, si vor patrula pe tot perimetrul desfasurarii evenimentului pentru a depista eventualele cazuri ce necesita primul ajutor. De asemenea vor fi distribuite peste 8.000 de litri de ceai si apa.

Acesta este al 10-lea an consecutiv in care Crucea Rosie Romana – Filiala Sector 4, contribuie la buna desfasurare a celui mai important eveniment religios din Bucuresti, alaturi de alte autoritati locale si centrale.

Crucea Rosie Romana - Filiala Sector 4 sfatuieste zecile de mii de credinciosi care vor urca in aceasta saptamana Dealul Mitropoliei sa se poarte civilizat, sa evite situatii ce pot deveni periculoase pentru sanatatea lor, sa se alimenteze si sa se hidrateze suficient, iar daca urmeaza un tratament, sa aiba la indemana medicamentele prescrise. De asemenea, din cauza temperaturilor scazute mai ales pe timpul noptii, pelerinii sunt rugati sa se imbrace corespunzator.

Fondata la 4 iulie 1876, Crucea Rosie Romana este membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie, fiind condusa in activitatea sa umanitara de Principiile Fundamentale ale Miscarii: Umanitate, Impartialitate, Neutralitate, Independenta, Voluntariat, Unitate, Universalitate. Acordarea primului ajutor, sprijinirea celor mai vulnerabile persoane, interventia la dezastre, educatia pentru sanatate, difuzarea valorilor umanitare sunt si astazi, dupa 137 de ani de activitate umanitara, principalele domenii de activitate ale Crucii Rosii Romane.

Articol realizat de:

Crucea Rosie Romana SNCRR Crucea Rosie Romana SNCRR
6 articole postate
Publica din: 2013-09-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Primul punct de prim ajutor din Braila, lansat de Crucea Rosie, se afla in satul Titcov

Europenii, tot mai saraci. Numarul ajutoarelor oferite de Crucea Rosie, in crestere

Crucea Rosie, donatie de 30.000 de dolari pentru romanii afectati de inundatii

Crucea Rosie Romana a lansat un nou punct de prim ajutor in comunitatea izolata Satu Nou din judetul Bacau

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro