Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileVoluntariat in Suedia
 

Voluntariat in Suedia

 

Asociatia Millennium Center cauta tineri intre 18 si 30 de ani pentru un stagiu de voluntariat in Suedia, Sundsvall. Proiectul promoveaza programul "Tineret in Actiune" si are o durata de 11 luni, iar inscrierile se pot face pana la data limita de 12 februarie.

Asociatia Millenium Center suporta 90% din costurile transportului pentru voluntariatul in Suedia, ofera abonament lunar la transportul local, cazare, masa, bani de buzunar, asigurare medicala, pregatire si formare, cursuri de limba straina si acces la activitatile din cafeneaua Culturala, care este dotata cu computere, internet si televizoare.

Sarcinile voluntarului

Totodata, voluntarul are si el cateva sarcini de indeplinit. Acesta trebuie sa promoveze si informeze despre oportunitatile Programului Tineret in Actiune prin diverse intalniri. De asemenea, acesta trebuie sa se ocupe si de promovarea programului in mediul online folosind surse de social media.

Voluntarul trebuie sa planifice, sa coordoneze sau sa organizeze activitati culturale precum gatitul sau cursuri de limbi straine. In acelasi timp, voluntarul are datoria de a lua parte la toate activitatile zilnice ce vor avea loc in cadrul cafenelei Culturale.

Programul este de 35 de ore pe saptamana, iar weekendurile sunt libere, cu exceptia zilei in care au loc activitati speciale.

Procedura de selectie

Etapa 1: Aplica cu urmatoarele documente completate pe care sa le trimiti pana in 12 februarie pe adresa sending.mc@gmail.com:

Formular de aplicatie + Scrisoare de motivatie
Curriculum Vitae CV – Europass + Fotografie

Etapa 2: Interviu in perioada 13-15 februarie

Voluntarii vor fi selectati pe baza candidaturii si va avea loc sustinerea interviurilor cu aplicantii selectati atat cu membrii ai echipei organizatiei de trimitere, cat si cu un membru al echipei din organizatia gazda.

Mai multe detalii despre inscriere si activitati afli aici.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua voluntariatului Give & Gain 2013

Voluntariat in Ucraina

Voluntariat in Turcia

Voluntariat in Armenia

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro