Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileVladimir Putin a interpretat o melodie in cadrul unei gale caritabile in sprijinul copiilor
 

Vladimir Putin a interpretat o melodie in cadrul unei gale caritabile in sprijinul copiilor

 

Vladimir Putin a interpretat o melodie in cadrul unei gale caritabile in sprijinul copiilorVladimir Putin a interpretat o melodie in cadrul unei gale caritabile in sprijinul copiilorVladimir Putin a cantat la pian si a interpretat o melodie in limba engleza in cadrul unei gale caritabile organizate in Sankt Petersburg.

Evenimentul caritabil a fost organizat in sprijinul copiilor suferinzi de cancer. Numeroase celebritati din Europa si Statele Unite au venit in Sankt Petersburg pentru a sustine evenimentul.

In timpul acestuia, la rugamintea gazdei evenimentului, Vladimir Putin a cantat la pian melodia ruseasca "De unde incepe patria", iar apoi acompaniat de artisti si muziceni, a interpretat vocal cantecul "Blueberry Hill" in limba engleza. Interpretarea sa a primiti ovatii din partea intregului auditoriu.

Banii stransi la gala caritabila vor fi donati centrelor ce se ocupa cu tratarea bolnavilor de cancer pentru a cumpara echipamente pentru diagnostic, instrumente medicale si medicamente.

"Ca majoritatea oamenilor, nu pot nici sa cant, nici sa interpretez ceva la vreun instrument, dar imi face mare placere sa fac asta" a declarat Vladimir Putin care a mai cantat ultima oara la o intalnire secreta cu o echipa de agenti secreti rusi care fusesera expulzati din Statele Unite.

Printre celebritatile care au atras atentia mass-media asupra evenimentului se numara Sharon Stone, Kevin Costner, Mickey Rourke, Kurt Russel, Goldie Hawn, Paul Anka si vedete europene precum Alain Delon, Monica Bellucci, Gerard Depardieu.

Vedetele au vizitat centre medicale pentru copii, spitale si orfelinate in Moscova si Sankt Petersburg, s-au intalnit cu copii bolnavi si le-au oferit cadouri.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vedete in spectacolul caritabil "Comedie impotriva malariei"

Umbrele caritabile concepute de celebritati britanice

Spectacol caritabil organizat in beneficiul unei fundatii ce lupta impotriva cancerului la san

S-au lansat Felicitarile Caritabile: acum poti face o fapta buna cat ai zice Mos Craciun!

Roger Federer si Rafael Nadal isi fac autoportrete caritabile

Robbie Williams si Gary Barlow vor canta impreuna in cadrul unui concert caritabil

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro