Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileViitorul copiilor incepe la scoala
 

Viitorul copiilor incepe la scoala

 

Viitorul copiilor incepe la scoala!"Viitorul incepe la scoala" este o campanie de strangere de fonduri organizata de Unicef Romania, in parteneriat cu Realitatea TV.

Campania de strangere de fonduri "Viitorul incepe la scoala" este dedicata prevenirii abandonului scolar. Campania a debutat in data de 6 iunie cu emisiunea "Strada, scoala si spital", difuzata de Realitatea TV si se va derula pana in septembrie 2010.

Abandonul scolar este o realitate. In Romania exista inca multe comunitati cu o rata redusa a participarii scolare (copii care abandoneaza prematur sistemul de educatie, copii nescolarizati, cu rata redusa de frecventare a scolii), precum si un nivel scazut al rezultatelor scolare ale elevilor. Aceasta situatie genereaza un cerc vicios al saraciei si excluderii sociale si este mult accentuata de actuala criza economica. Obiectivul acestei campanii este sa ajute autoritatile locale, parintii si copiii din comunitatile dezavantajate sa stimuleze participarea la educatie a copiilor si sa mobilizeze comunitatile pentru un parteneriat real pentru educatie.

Poti sa-i ajuti pe copiii care isi doresc sa mearga la scoala facand o donatie in contul UNICEF, la orice sucursala BRD-Groupe Societe Generale: RO10 BRDE 450S V434 6556 4500(mentionati cod 01). Afla si alte modalitati prin care poti ajuta direct de pe site-ul organizatiei, www.unicef.ro, pagina dedicata camapaniei.

Donatia ta va ajuta Unicef sa trimita cat mai multi copii la scoala!

 

 Sursa foto: www.unicef.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Tinerii etnici romani din Republica Moldova la studii in Romania

Scoala de excelenta te pregateste sa devii OM MARE!

Programul educational Grow a dat startul inscrierilor pentru editia din vara acestui an

O copilarie frumoasa - campanie educationala lansata de Sos Satele Copiilor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro