Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileVia╚Ťa Elenei depinde de noi! - O campanie a Asociatiei Salveaza o Inima
 

Via╚Ťa Elenei depinde de noi! - O campanie a Asociatiei Salveaza o Inima

 

Via╚Ťa Elenei depinde de noi!Elena Antoneac nu a împlinit înc─â 3 ani╚Öori, îns─â via╚Ťa a pus-o la mari încerc─âri înc─â de la prima respira╚Ťie. Bucuria pe care au tr─âit-o p─ârin╚Ťii la na╚Öterea micu╚Ťei a fost repede umbrit─â de o veste cumplit─â pe care au primit-o de la medici, care au diagnosticat-o pe Elena cu stenoz─â valvular─â pulmonar─â ┼či o mul┼úime de alte complica┼úii.

Dup─â ce a fost mai întâi internat─â la Ia╚Öi, dup─â care la Târgu Mure╚Ö, Elena împreun─â cu mama sa au mers în Germania, unde a fost operat─â pe cord deschis. Dup─â opera╚Ťie, au urmat dese controale cu feti╚Ťa în Bucure╚Öti, unde medicii speciali╚Ötii i-au pus urm─âtoarele diagnostice: traspozi╚Ťie de vase mari necorectat─â, DSV larg de 13 mm, DSA de 10 mm, stenoz─â pulmonar─â sever─â, anastomoz─â cavo-pulmonar─â tip Glenn. Vestea primit─â de la medicii români i-au bulversat foarte tare pe p─ârin╚Ťi, iar singura ╚Öans─â de a tr─âi a r─âmas reîntoarcerea în Germania, pentru o interven╚Ťie chirugical─â la Bad Oeynhausen – Hope for the children, care cost─â 1.500 de euro (inclusiv transportul ╚Öi cazarea). Dup─â opera╚Ťie, feti╚Ťa mai are nevoie de o serie de controale si analize post-operatorii, suma total─â ridicându-se la 20.000 de lei.

Tr─âim un co╚Ömar, numai o mam─â ╚Ötie ce e în sufletul ei când copilul ei sufer─â. Mi-a╚Ö da ╚Öi via╚Ťa doar ca s─â ╚Ötiu c─â feti╚Ťa noastr─â s─â fie bine ╚Öi s─ân─âtoas─â. Avem mare nevoie de ajutorul oamenilor ╚Öi sper─âm din tot sufletul ca soarele s─â r─âsar─â ╚Öi în cas─â noastr─â”, declar─â, cu ochii plini de lacrimi, mama Elenei.

În acest sens, Asociatia “Salveaz─â o inim─â” a demarat de urgen╚Ť─â o campanie de strângere de fonduri, ce-o vor ajuta pe Elena s─â tr─âiasc─â. Dona╚Ťiile pot fi realizate pe platforma de dona╚Ťii online a Asocia╚Ťiei, https://salveazaoinima.ro/campaigns/elena-antoneac/  sau în conturile bancare RO68BRDE070SV30966000700 (RON), RO30BRDE070SV36526800700 (EURO), RO21BRDE070SV3652980700 (USD), deschise pe numele tat─âlui, Dan Antoneac.

“Dup─â finalizarea cu succes a ultimelor dou─â campanii, pe care l-am avut chiar la început de an cu micu╚Ťii Eduard Suditu ╚Öi Andrei Grigoras - reu╚Öind într-un timp record s─â strângem banii pentru ambele cazuri - ne dorim din toat─â inima s-o ajut─âm pe aceast─â minunat─â feti╚Ť─â. Am ╚Ťinut-o în bra╚Ťe, mi-a zâmbit din clipa în care am intrat pe u╚Öa lor pân─â am plecat ╚Öi mi-a m─ârturisit c─â dorin╚Ťa ei cea mai mare este s─â-╚Öi vad─â p─ârin╚Ťii ferici╚Ťi, s─â nu-i mai vad─â tri╚Öti. Apelez la sensibilitatea românilor ╚Öi la dorin╚Ťa lor de a ajuta!”, declar─â Vlad Pl─âcint─â, pre╚Öedintele Asocia╚Ťiei “Salveaz─â o inim─â.

Asocia╚Ťia “Salveaz─â o inim─â” a fost infiin╚Ťat─â pe data de 17 decembrie 2012, ╚Öi î╚Öi dore╚Öte s─â reuneasc─â sub acela╚Öi acoperi╚Ö un num─âr cât mai mare de profesioni╚Öti din diferite domenii, oameni bine pregati╚Ťi ╚Öi motiva╚Ťi, oameni de bine, oameni simpli, cinsti╚Ťi ╚Öi one╚Öti, oameni care cu suflet ╚Öi dedicare pot ajuta în campaniile ╚Öi proiectele noastre ╚Öi astfel împreun─â s─â ne atingem scopul final de a l─âsa copiilor no╚Ötri o mo╚Ötenire valoroas─â, m─ârturie a faptului c─â noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie ╚Öi suficient pentru ca lucrurile s─â mearg─â într-o direc╚Ťie bun─â

Persoan─â de contact 

Vlad Pl─âcint─â 

Pre╚Öedinte 

Asocia╚Ťia “Salveaz─â o inim─â 

0752753540

Transmite, 

Dr. Tănase Tasenţe

Director General

Plus Communication

ASOCIA╚ÜIA “SALVEAZ─é O INIMA”
Sediul social:sat Boscoteni Comuna Frumușica Jud.Botoșani
C.I.F: 31015982
E-mail: salveazaoinima@gmail.com
Website: www.salveazaoinima.ro
Facebook: www.facebook.com/salveazaoinima
Telefon: 0752.753.540

 

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro

´╗┐
´╗┐´╗┐Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro