Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileVedete in spectacolul caritabil "Comedie impotriva malariei"
 

Vedete in spectacolul caritabil "Comedie impotriva malariei"

 

Stop malarieiMai multe staruri de televiziune, film si vedete din muzica s-au alaturat campaniei caritabile "Stop malariei" folosindu-se de talentul si abilitatile lor pentru a atrage atentia asupra crizei provocate de aceasta boala.

 

Spectacolul caritabil se va numi "Comedia impotriva malariei" si desi nu este nimic amuzant in legatura cu aceasta boala crunta, comedia poate fi o arma in lupta pentru constientizarea ravagiilor pe care malaria inca le face in lume.

 

Desi malaria a fost eradicata in Statele Unite acum aproape 60 de ani, multi americani nu stiu ca aceasta continua sa curme vietile a mai mult de 850.000 de oameni in fiecare an, majoritatea fiind copii mai mici de 50 ani ce traiesc in Africa.

 

Astfel specatcolul foloseste o metoda mai putin conventionala, prin oferirea de continut distractiv pentru a atrage si a educa cat mai multi oameni in privinta importantei pe care o au actiunile impotriva malariei, mai ales cele de voluntariat si donatii.

 

Un din actritele care s-au alaturat programului caritabil, Elizabeth Banks a declarat: "Pentru ca malaria nu mai este o problema in SUA, este foarte usor sa uitam ca exista. Insa aducand acest subiect in centrul atentiei, putem sa contribuim la eradicarea fenomenului".

 

Malaria ucide un copil in Africa la fiecare 45 de secunde si pentru asta in lume se fac eforturi in a opri aceste tragedii ce pot fi evitate pana in 2015. Datorita unor noi unelte precum plaselor pentru tantari, sprayurilor de interior si unor medicamente eficiente, lumea va fi mai bine pregatita pentru a infrange boala.

 

sursa foto: biedesenvolvimento.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:


Umbrele caritabile concepute de celebritati britanice

Spectacole pentru copii si parinti, in parc

Spectacol caritabil organizat in beneficiul unei fundatii ce lupta impotriva cancerului la san

SOS Satele Copiilor a provocat vedetele sa deseneze alaturi de copii

Roger Federer si Rafael Nadal isi fac autoportrete caritabile

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro