Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileVara aceasta se poarta colectarea selectiva cu The Mission si Eco-Rom Ambalaje
 

Vara aceasta se poarta colectarea selectiva, cu The Mission si Eco-Rom Ambalaje

 

The Mission Dance Weekend 2011 si Eco-Rom Ambalaje aduc, pentru prima data la un festival desfasurat pe plaja, colectarea selectiva

Cel mai mare eveniment eco al verii isi asteapta participantii cu mai multe puncte de colectare selectiva, care vor fi amplasate pe plaja, astfel incat paharele de plastic si de hartie, precum si celelalte deseuri de ambalaje generate la concert sa ajunga la locul lor: in containerele galbene (plastic/metal), respectiv albastre (hartie/carton), pentru a putea fi reciclate

Premii prentru cei mai responsabili participanti

Cei mai responsabili dintre participanti vor primi premii constand in bratari reflectorizante cu mesaje de colectare selectiva. De asemenea, la puncte, tinerii vor fi asteptati de promoterii colectarii selective, care le vor sta la dispozitie cu informatii.

„Folosim orice oportunitate pentru a informa cu privire la importanta separarii deseurilor de ambalaje de restul deseurilor. Comportamentele se schimba cu perseverenta si efort. The Mission Dance Weekend este o ocazie placuta de a comunica cu toti cei prezenti – care vor genera cantitati importante de deseuri pe care, printr-un gest simplu, le pot trimite la reciclare si nu la groapa de gunoi. In plus, o sa lasam o plaja curata dupa doua nopti de distractie! Vrem ca oamenii sa inceapa sa pretuiasca mai mult resursele naturale si sa se simta bine ca au facut ceva pentru natura.”, a declarat Lorita Constantinescu, Director Comunicare si Relatii Publice Eco-Rom Ambalaje.

Rezultate: Peste 10 tone de deseuri de ambalaj, colectate pana acum la marile evenimente muzicale ale verii!

Proiectul se inscrie in seria celor de acest gen din aceasta vara, cand Eco-Rom Ambalaje a fost prezent cu serviciul de colectare selectiva la toate marile concerte si festivaluri – Shakira, B’estfest, Rock the City si Bon Jovi. In total, la toate aceste concerte s-au colectat selectiv pana acum peste 10 tone de deseuri de ambalaje care au ajuns la reciclare, respectiv 5,7 tone de deseu de ambalaj din plastic si 4,4 tone de deseu de ambalaj din hartie/carton.

Sursa foto: toonpool.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat pe litoral pentru colectarea deseurilor de pe plaja

Proiectul Litoral Curat 2010 la a 6-a editie

Informare si constientizare pe plajele litoralului romanesc

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro