Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileUn portal de micro-donatii promoveaza cate o fundatie pe zi
 

Un portal de micro-donatii promoveaza cate o fundatie pe zi

 

Un portal de micro-donatii promoveaza cate o fundatie pe ziE ceva care te indeamna sa revii pe un site care promoveaza ceva nou in fiecare zi.

Dupa ce a ajuns si la noi fenomenul siteurilor de reduceri de grup, iata ca in afara acest fenomen s-a dezvoltat si in zona caritabila.

Philanthroper.com (philanthroper = filantrop) nu incurajeaza oamenii sa cumpere ceva la oferta in fiecare zi, ci le prezinta o fundatie sau un proiect caritabil pentru care ii indeamna sa doneze un singur dolar.

Echipa proiectului locat in Chicago cauta in permanenta organizatii caritabile pe care sa le promoveze pe site. Acestia declara ca au o preferinta pentru proiectele si asociatiile aflate inca la inceput.

Apoi, in fiecare zi, alege una din aceste organizatii careia ii creeaza un profil si isi indeamna vizitatorii sa doneze doar un dolar catre aceasta. Philanthroper.com nu retine nici un comision din banii donati, iar procesatorul de plati opreste doar un procent din sumele respective.

Pentru incurajarea donatiilor este afisata si o numaratoare inversa.

sursa foto: philanthroper.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rocand vom vedea asa ceva si la noi?
coemntarii
Da, foarte interesanta ideea. Dar tocmai am citit FAQ de pe site si ... printre altele, ideea se aplica doar in USA. Oare cand va fi asa ceva si la noi?
Adaugat de: himinfani la data de 17-February-2011, 17:52
linie gri
 
micro plati
coemntarii
Cand va exista un sistem care sa permita microplati rapide, fara comisioane mari + suma fixa retinuta. In schim ramane foarte interesanta ideea crearii si promovarii unui proiect, altul in fiecare zi. Cat de des ai intra pe un astfel de site/sectiune?
Adaugat de: danieli la data de 17-February-2011, 18:15
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Aplicatia online pentru activism si donatii online atrage noi investitii

"Adopta un urs", campanie WWF pentru obtinerea de donatii online

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro