Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileUn grup de mame se dezbraca pentru donatii destinate unei cauze caritabile
 

Un grup de mame se dezbraca pentru donatii destinate unei cauze caritabile

 

Un grup de mame se dezbraca pentru o cauza caritabila

Pentru a strange donatii in bani, un grup de 12 mame din Sunderland, Marea Britanie s-au dezbracat pentru a poza nud intr-un calendar. Donatiile vor fi folosite in tratamentul pentru cancer pentru un baiat in varsta de 8 ani.

Femeile spera astfel sa stranga suficienti bani pentru a acoperi costurile deplasarii baiatului la clinicile medicale si pentru a finanta cercetarea medicala a conditiei rare de care acesta sufera.

Tanarul baiat a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom in Martie, o boala care afecteaza mai putin de 60 de copii in Marea Britanie in fiecare an. Rabdomiosarcomul este o tumoare maligna cu tendinta de a se diferentia spre celula musculara striata. Mama baiatului a declarat ca diagnosticul reprezinta cel mai mare cosmar posibil al unui parinte.

Femeile care au pozat nud pentru acest calendar au numit proiectul “Calendarul Zander 2011”, dupa numele baiatului. Pentru a isi sustine initiativa au construit si un site de prezentare de unde persoanele care vor sa faca un gest caritabil pot cumpara acest calendar pentru 10 lire sterline.

Gropul de femei au contactat un celebru fotograf britanic, Craig Mackay pentru a obtine imagine de o calitatate profesionala.

Una dintre femei a declarat ca a dorit sa face orice era posibil pentru a-l sustine pe baiat in lupta cu cancerul: “Sigur ca am fost putin preocupate la gandul ca ne vom dezbraca complet, dar cand a fost vorba sa alegem intre a preveni roseata in obraji sau a strange donatii pentru a finanta cercetarea asupra acestei boli teribile, am stiut din prima ce trebuia sa facem”.

sursa foto: zandercalendar.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Un canadian a alergat 200 de maratoane pentru a strange donatii caritabile

Umbrele caritabile concepute de celebritati britanice

Traieste intr-o cutie de sticla pentru o cauza caritabila

Licitatie caritabila pentru donatii catre un spital de copii

Fundatia Principesa Margareta a obtinut donatii importante in cadrul concertului caritabil

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro