Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileUn donator misterios a oferit unei fundatii un cec de 20.000 lire
 

Un donator misterios a oferit unei fundatii un cec de 20.000 lire

 

Donatie de 20.000 lire pentru Fundatia Tratament impotriva canceruluiUn donator misterior a oferit 20.000 lire unei fundatii de caritate din Marea Britanie ce colecteaza fonduri pentru lupta impotriva cancerului.
 
Barbatul a intrat intr-un magazin in care se vand bunuri donate in beneficiul fundatiei, a inmanat un plic unui voluntar, iar apoi a plecat fara sa spuna o vorba.

Misteriosul donator a inmanat un plic continand un cec in valoare de 20.000 de lire sterline. Se pare ca aceasta este cea mai mare donatie primita de fundatia "Tratament impotriva cancerului" din Marea Britanie, iar membrii acesteia vor sa-l identifice pe donator pentru a-i multumi.

Dar cum acesta nu si-a declinat in nici un fel identitatea, voluntarii au amplasat un banner in fata magazinului cu mesajul "Multumim" si spera ca donatorul misterios va primi mesajul lor de recunostinta.

Femeia care a primit plicul din partea barbatului spune ca acesta a intrat, i-a zambit si i-a inmanat plicul. Inainte sa-i poata adresa un cuvant acesta a plecat din magazin.

"Am dus plicul primit managerului, deoarece se intampla sa primim donatii in banii, iar acum speram sa fie un cec in valoare de 100 de lire. Cand am deschis plicul si am gasit cecul nu ne-a venit sa ne credem ochilor."

Se pare ca aceasta este cea mai mare donatie unica facuta in cei 15 ani de functionare a magazinelor de caritate in beneficiul fundatiei.

Directorul institului pentru cercetarea cancerului din Glasgow a adaugat:
"Fundatia Tratament impotriva cancerului este in intregime finantata din bani publici, asa ca astfel de donatii sunt cruciale pentru continuarea cercetarii noastre. Vrem ca donatorul misterios sa stie ca banii pe care i-a donat vor fi cu grija investiti in gasirea a noi metode pentru a trata, diagnostica si preveni cancerul."

sursa foto: scotsman.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua LIVESTONG, ziua mondiala de constientizare a persoanele bolnave de cancer

Spectacol caritabil organizat in beneficiul unei fundatii ce lupta impotriva cancerului la san

Record caritabil in campania impotriva cancerului la san

Donatii de 2,4 milioane dolari catre fundatia "Tine un copil in viata"

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro