Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileUn centru rezidential pentru 50 de persoane varstnice se va construi in comuna prahoveana Fantanele
 

Un centru rezidential pentru 50 de persoane varstnice se va construi in comuna prahoveana Fantanele

 

Consiliul Judetean Prahova, Administratia din comuna Fantanele si Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstanice vor finanta proiectul "Centru rezidential pentru persoane varstnice din comuna Fantanele".

caminAcest centru va asigura gazduirea, hrana si ingrijirea medicala pentru 50 de batrani. Camerele vor fi individuale si dotate potrivit standardelor europene. Pentru petrecerea timpului liber, centrul va fi prevazut cu sala de fitness.

Termenul de finalizare a investitiei este 31 decembrie 2013.

Sambata au fost demarate lucrarile pentru centrul rezidential si au fost plantati si 153 de puieti de salcam, pentru a omagia eroii din comuna Fantanele, cazuti in razboiul pentru reintregirea neamului, din anii 1916-1918.

Proiectul centrului pentru varstnici de la Fantanele face parte din Programul National, denumit "Eroii, vesnic vii", lansat in luna matie, in comuna Magurele, in onoarea celor 1.150.000 de romani, cazuti in razboiul pentru reintregirea neamului.

Fantanele este a opta comuna din judetul Prahova care s-a alaturat acestui proiect, de plantare a unui pom pentru fiecare roman care si-a pierdut viata in Primul Razboi Mondial, noteaza ziarulprahova.ro.

sursa foto: http://adevarul.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Spitalele incep transformarea in camine de batrani

Locul in care batranii se simt tineri

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro