Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileUn canadian a alergat 200 de maratoane pentru a strange donatii caritabile
 

Un canadian a alergat 200 de maratoane pentru a strange donatii caritabile

 

Un canadian a alergat 200 de maratoane pentru a strange donatii caritabileObiectivul caritabil pe care si l-a propus este de a obtine donatii in bani in valoare de 250.000 dolari pentru Fundatia “Right to Play”.

Fundatia Right to Play este o organizatie umanitara care deruleaza programe sportive si activitati in aer liber pentru a imbunatati starea de sanatate si a dezvolta copiilor din cele mai dezavantajate colturi ale lumii abilitati care sa-i ajute in viata.

Canadianul in varsta de 54 de ani, Martin Parnell din provincia Alberta, Canada a participat deja la peste 200 de maratoane in acest an. Obiectivul pe care si l-a propus este sa ajunga la numarul de 250 maratoane alergate pana la sfarsitul anului.

E de inteles asadar ca aceasta incercare nu a fost deloc usoara pentru canadian: “A fost o incercare dura, sa fiu sincer. Vremea in timpul verii a fost necrutatoare. Am cazut de doua ori in iulie si m-am accidentat. Insa de la mijlocul lui Septembrie a fost bine” a spus Parnell.

Dar indiferent cum va fi vremea, aceasta nu iil va opri pe canadian sa alerge 250 de maratoane anul asta pentru a strange banii pentru donatii catre fundatia pe care o sustine.

Martin Parnell a inceput sa participe la curse competitive acum sapte ani si alearga cate 42,2 kilometri, distanta pentru un maraton, 5 zile pe saptamana.

Acum 5 ani a facut o traversat Africa pe bicicleta, de la Cairo pana la Cape Town. Barbatul a gasit inspiratia de a strange bani pentru caritate la copiii pe care i-a intalnit de-a lungul cursei cand si-a dat seama cat de importanta era pentru copiii povestea sa.

Dupa ce Parnell isi va atinge obiectivul, va fi alergat 10,500 kilometri. Puteti urmari progresul lui pe propriul site www.marathonquest250.com unde vedem traseul pe care il parcurge pe o harta virtuala, iar kilometri parcursi sunt confirmati de un GPS care masoara atat distanta, cat si pulsul si tensiunea sportivului.

Daca ati gasit inspiratie sa intreprindeti ceva pentru campania voastra favorita, puteti incepe aici.

Sursa foto: marathonquest250.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Nicolas Cage, invitat de onoare la BALUL DE CARITATE DE HALLOWEEN

Marcel Pavel va canta la un bal de caritate in SUA

Mandy Moore, vizita de caritate in Republica Central Africana

Licitatie caritabila pentru donatii catre un spital de copii

Harrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate

Fundatiile caritabile din Statele Unite primesc mai putine donatii

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro