Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTurneu caritabil de book signing " De ce m-am intors in Romania" pentru copiii din centrele de plasament
 

Turneu caritabil de book signing " De ce m-am intors in Romania", pentru copiii din centrele de plasament

 

Cand? Sambata, 19 februarie, la Targu Mures, are loc debutul turneului de book signing pentru cartea „De ce m-am intors in Romania”, turneu ce va avea loc in 8 magazine Diverta din intreaga tara.

De ce? Turneul este organizat de Diverta, Fundatia Blue Heron Romania si Liga Studentilor Romani din Strainatate in scop umanitar, pentru strangerea de fonduri pentru programul de burse universitare oferit de Fundatia Blue Heron Romania copiilor din centrele de plasament.

Intr-o lume in care aspiratiile se implinesc mai bine peste hotare, in care visele sunt mai realizabile departe de casa, exista oameni care aleg sa revina, oameni pentru care speranta renaste acasa. „De ce m-am intors in Romania” este o colectie de eseuri ce infatiseaza povestile a 40 de romani care au ales sa revina in Romania dupa ani petrecuti in strainatate.

Cartea infatiseaza motivele care au stat la baza deciziei acestora de a isi construi un viitor in Romania. Printre personajele care isi impartasesc povestea in volum se numara Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei, Sandra Pralong, Neagu Djuvara, Dan Chisu, Alexandru Balasescu, Gheorghe Zamfir, Mihaela Mihai si altii.

Doi dintre autorii ale caror povesti sunt prezentate in carte, Sandra Pralong (coordonator) si Mike Costache vor fi gazdele sesiunii de book signing care va debuta sambata, 19 februarie la Targu Mures, in magazinul Diverta din Mures Mall. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu acestia dar si sa deguste vinurile speciale aduse pentru ei de Senator Wine, sponsorul principal al evenimentului.

Turneul de book signing va continua pe 20 februarie la Alba Iulia (Alba Mall); 26 februarie la Constanta (City Park Mall); 5 martie la Iasi (Iulius Mall); 12 martie la Brasov (Diverta Star); 19 martie la Timisoara (Eugen Barbu Mall); 26 martie la Pitesti (EuroMall); si se va incheia pe 9 aprilie la Bucuresti in cadrul magazinului Diverta din Baneasa Shopping City.

Sambata, 19 februarie in Mures Mall (Targu Mures) si duminica, 20 februarie in Alba Mall (Alba Iulia), incepand cu ora 17:00, Mike Costache si Sandra Pralong va asteapta pentru a discuta deschis despre motivele care au stat la baza intoarcerii lor in Romania.

Sursa foto: lumebuna.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Sustine terapia prin arta a copiilor din centrul de plasament prin campania "Daruieste cu arta"

Strangere de fonduri pentru copiii din Centrul de Plasament Robin Hood

Saracia ii trimite pe copii la centrul de plasament

Rotaract Atheneum strange donatii pentru copiii Centrului de Plasament Sf Petru si Pavel

Ludoteca Strumf, pentru copiii de la Centrul de Plasament si Primiri Urgente Robin Hood

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro