Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTraieste intr-o cutie de sticla pentru o cauza caritabila
 

Traieste intr-o cutie de sticla pentru o cauza caritabila

 

Traieste intr-o cutie de sticla pentru o cauza caritabilaCanadianul care traieste intr-o cutie de sticla doreste sa atraga atentia asupra unei cauze caritabile care incearca sa rezolve problema foametei.

Studii anterioare ne-au aratat ca vremurile economice dure si-au pus amprenta si asupra organizatiilor caritabile care au strans mai putini bani din donatii in 2009 fata de 2008.

Astfel ca pentru a strange mai multi bani pentru donatii decat in mod obisnuit e nevoie sa apelezi la diverse trucuri pentru a atrage atentia mass-media si implicit a celor ce vor sa-si aduca contributie la o cauza caritabila, de care altfel nu ar fi aflat.

Un barbat din Toronto, Canada, a gasit un astfel de mijloc: va trai intr-o cutie de Plexiglas timp de o saptamana pentru a obtine donatii in alimente pentru nevoiasi.

Activistul canadian Scott Hammell se va simti astfel in elementul sau, deoarece practica numere de magice si iluzionism.

Cutie de Plexiglass este plasata in centrul orasului Toronto, iar obiectivul intregii actiuni este constientizarea faptului ca sunt multe persoane in Canada care sufera de foame. El va incuraja oamenii sa cumperi alimente non-perisabile pentru o campanie de donatii alimente pentru copii.

Canadianul mai are un truc in maneca pentru mediatizarea campaniei: acesta va incerca sa “dispara” pe masura ce cutiile de conserve donate vor acoperi peretii camerei de sticla in care se afla.

sursa foto: kcci.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Un canadian a alergat 200 de maratoane pentru a strange donatii caritabile

Spectacole pentru copii si parinti, in parc

Saracia loveste 20 de milioane de copii din UE

Robbie Williams a fost numit ambasador al caritatii

Hospice Casa Sperantei te asteapta voluntar pentru organizarea Maratonului Bucurestiului

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro