Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTinerii sunt sprijiniti cu finantare europeana pentru a dezvolta afaceri in domeniul energiilor neconventionale
 

Tinerii sunt sprijiniti cu finantare europeana pentru a dezvolta afaceri in domeniul energiilor neconventionale

 

Tinerii care planuiesc sa isi infiinteze o afacere sunt indemnati sa se orienteze catre domeniul energiilor neconventionale. Iar acum acest lucru poate fi mult mai usor pentru ca tinerii antreprenori pot primi finantare europeana.

energii neconventionaleProfesorul Gheorghe Popescu, managerul proiectului "Fii independent autorizandu-te", a subliniat ca aceasta afacere este o ocazie unica pentru cei care au terminat facultatea sau care au finalizat o scoala cu profil mecano-energetic. Acesta a declarat: "Fie ca sunt absolventi de liceu sau de facultate, licenta si master, acesti absolventi, dupa o perioada de perfectionare, de stagii, ar trebui sa isi ia inima in dinti si sa aiba initiativa aceasta individuala in domeniul energiilor neconventionale."

Din februarie 2012 si pana la 31 ianuarie 2013 au fost recrutati 1231 de tineri care sunt dispusi sa porneasca pe acest drum, care vor sa isi dezvolte competentele antreprenoriale si sa isi creeze o activitate independenta.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
E simplu sa donezi! Sau cum transformi o fotografie in 175 de ore de energie solara
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro