Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTinerii bucuresteni la intalnirea cu realele povesti de succes
 

Tinerii bucuresteni la intalnirea cu realele povesti de succes

 

Conferintele BookLand EvolutionPe durata celor 5 zile de Conferinte BookLand Evolution, tinerii din Bucuresti au primit recomandari in ceea ce priveste dezvoltarea personala si profesionala de la profesionisti in jurnalism, relatii publice, literatura, educatie, actorie, fotografie, business. Sute de liceeni si studenti s-au bucurat de interactiunea directa cu speakerii si au profitat de oportunitate pentru a afla cum au reusit in cariera.

De luni pana vineri (06-10 martie 2017) au urcat pe scena Salii Aula Magna, din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cate 4 profesionisti, care i-au incurajat si motivat prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, construindu-si cariera pe educatie si cultura generala.

Calin Stan,  TheDrone.ro | Fotograf si Antreprenor, Monica Tatoiu, Femeie de afaceri, Presedinte Fundatia Noi Citim, Cadru Didactic, Andreea Orindaru, Cadru Didactic Asociat ASE, Membru Speakers Club, Rares Nastase, reporter special Stirile PRO TV, Andreea Rasuceanu, Scriitoare, Critic literar, Catalin Anchidin, PR Industrii Creative, Mara Coman, Redactor-sef Marie Claire Romania, Blogger, Gabi Pascal, Director program Habitat for Humanity Romania, Alexandru Mironov, Scriitor, Jurnalist, Sandra Ecobescu, Presedinte Fundatia Calea Victoriei, Marius Constantinescu, Jurnalist cultural TVR, Radu Moraru, Ziarist, Producator TV, Camelia Cavadia, Scriitoare,  PR de televiziune, Cristi Martin, Actor, Founder Martin Art, Andrei Luca, Project Manager StarTech Academy, Oana Jurescu, Support Renewal Manager Oracle Digital Renewals Center au fost prezenti la conferintele BookLand Evolution din Bucuresti si le-au destainuit liceenilor si studentilor care ar fi cei mai importanti pasi de urmat pe plan profesional.

Conferintele BookLand EvolutionCalin Stan, TheDrone.ro, Fotograf si antreprenor – “Trebuie sa fii mereu la curent cu tot ce e nou si sa iti gasesti o nisa in care sa activezi si sa te dezvolti. Pentru mine, dupa 12 ani de fotografie, intrarea pe piata imaginilor si filmarilor aeriene a reprezentat ‚restartul’ de care aveam nevoie. Asta mi-a permis nu doar sa privesc lumea din alta perspectiva, dar sa lucrez si cu entuziasm, dupa multi ani in care am facut doar fotografie de la sol. Iar entuziasmul se vede! Daca faci lucrurile bine, pui pasiune in ceea ce faci, ai entuziasm si incerci sa te diferentiezi cumva, succesul e garantat”. 

Radu Moraru, Ziarist, Producator TV – „Nu e usor sa emigrezi! Uneori e cumplit! Dar o poti face cand esti tanar! Fiindca e pacat ca acesti tineri simpatici sa esueze in Romania, asa cum au facut-o cateva generatii! Inclusiv generatia mea, o generatie ratata… care nu a reusit, in 27 de ani, sa asigure un trai decent parintilor, un sistem sanitar decent, un sistem educational decent si o siguranta minima pentru copiii celor din generatia mea! Eu nu cred ca pot avea vreo influenta asupra acestor tineri liceeni care imi pot fi copii! In schimb, profii si profele, parintii, ii pot ‚manipula’! Dragi tineri nascuti dupa ’89, sunteti cei mai liberi romani, cei mai nealterati! Ganditi singuri si nu va lasati manipulati! Daca esuati in Romania, sa fiti siguri ca nu VOI sunteti de vina! Plecati si o sa reusiti oriunde pe acest Pamant!"

Conferintele BookLand EvolutionIn premiera la aceasta editie au fost invitate companii care au pus la dispozitia tinerilor oportunitati de angajare, de voluntariat si internship. Astfel, tinerii au avut parte si de o prezentare a celor de la Federal Mogul Motorparts, prin reprezentantii Miruna Ilie, Anca Avram si Elena Mocanu.

Conferintele BookLand Evolution nu se opresc aici, ci isi continua drumul in tara, poposind in Ploiesti, in intervalul 13-17 martie, la Palatul Culturii, sala Marea Unire. Urmeaza, apoi, orase precum Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Targu-Mures si multe altele, BookLand vizitand anual 23 orase. Bineinteles, si la aceasta a 4a editie intrarea este LIBERA!

Mai multe detalii despre Conferintele BookLand puteti gasi pe site, pe pagina Facebook sau YouTube.

Parteneri:  Pladis, NESCAFE 3in1, Siveco, Deutsche Leasing, Asevi, Genco’93, Atec, Tractor Proiect Comert, Nikon, Pegas, Cumpana, Magic Fm, Kiss Fm, Kiss TV, Bravo, Super Bravo Girl, Sfatul Paritilor, UrbanKid, Iqool, Edu News, BookBlog, Ziare.com, Inspire,  Buzz!Camp, Centrul de parenting, Orasul Meu, Sanatatea.ro, Didactic.ro, Suntparinte.ro, Acasa.ro, Bookaholic, TatiCool, Crestem Oameni, Micile Vedete.

Despre BookLand

BookLand a luat nastere in 2011, ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural iar seria de Conferinte BookLand Evolution si platforma www.inPractica.ro completeaza abordarea social-educationala asumata.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Reincep Conferintele BookLand Evolution in Bucuresti!
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro