Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileThe Romanian International University Fair - Riuf 2011
 

The Romanian International University Fair - Riuf 2011

 

La RIUF, pe 22-23 octombrie la Sala Palatului, Bucuresti si pe 25 octombrie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, poti afla mai multe despre ce poti face la universitatile internationale ca activitati extrascolare.

Toti stim, studiul in strainatate este diferit de studiul in tara. Pe langa experienta multiculturala pe care ajungi sa o traiesti, universitatile din afara Romaniei ofera studentilor proprii si beneficii pe care studentii romani nu le au. Studiul in strainatate iti da mai mult decat profesori exigenti si termene limita care trebuie respectate cu strictete. Iti da posibilitatea sa te bucuri de facilitati care sa-ti sporeasca experienta si aptitudinile profesionale.

Iata cateva exemple pentru universitatile din strainatate.

MediaCity de la University of Salford-Marea Britanie

Te gandesti cum ar fi ca universitatea sa-ti ofere un spatiu in care sa poti sa-ti dezvolti abilitatile? Ce-ai zice de un oras intreg? MediaCity de la University of Salford, din Marea Britanie este un oras construit in jurul industriei media cu scopul de a aduce impreuna toate ingredientele pentru a crea un loc minunat de a trai, a munci si a invata. Asteptarile sunt ca in cadrul MediaCityUK populatia sa fie alcatuita din producatori TV pana la designeri de jocuri pe PC. Este o noua lume in care cei mai talentati oameni din domenii diferite sa poata munci impreuna.

Nu numai teorie, dar si practica

Fiecare student la universitatea Avans University of Applied Sciences din Olanda trece prin una sau doua sesiuni de practica, unde lucreaza cu adevarat la o companie nationala sau internationala, acumuland astfel experienta practica si facand primii pasi spre viitoarea lui cariera. Zeeland University of Applied Sciences, tot din Olanda are programe bazate pe practica si concentrate pe cerintele de pe piata muncii. Studentii au ocazia sa viziteze sediile unor companii sau sa studieze subiecte ce au legatura directa cu realitatea profesionala.
Accentul cade pe dezvoltarea profesionala si personala a studentului

Universitatea din Essex, Marea Britanie, ofera posibilitatea studentilor interesati sa publice lucrari bianual online pe jurnalul academic multi disciplinar ESTRO. Acest serviciu este oferit gratuit si isi propune sa dea sansa studentilor sa capete experienta publicarii academice, in cazul in care acesta este parcursul pe care doresc sa-l parcurga in viata. La European University, programele de schimb inter-campus sunt frecvente, astfel incat un student isi poate alege dupa fiecare semestru complet un nou campus de studiu, avand ca optiuni: Spania, Elvetia, Germania, Marea Britanie, Austria, Kazahstan, Siria, Taiwan, China, Malaezia sau Singapore.

La RIUF, Romanian International University Fair, pe 22-23 octombrie la Bucuresti si pe 25 octombrie la Cluj, vizitatorii pot sa afle mai multe detalii despre ofertele universitatilor din strainatate si sa intre in contact direct cu reprezentantii universitatilor din strainatate. Mai multe detalii despre targ se gasesc pe www.riuf.ro.

Sursa foto: riuf.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Universitatile de top vin la RIUF - Cel mai mare Targ de Universitati Internationale

Targul de oferte educationale QS World Grad School Tour, din nou la Bucuresti

Targul de carte Bookfest 2011 se afla la a VI-a editie

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro