Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTe asteapta o calatorie in Universul papusilor cu glas!
 

Te asteapta o calatorie in Universul papusilor cu glas!

 

"AMINTIRI DIN COPILARIE"

31 octombrie 2010, ora 11.00

Palatul National al Copiilor

Domini-Domini te asteapta la o calatorie in Universul papusilor cu glas! Continuand stagiunea de spectacole de teatru pentru copii, la sfarsitul acestei luni Domini Domini ii surprinde pe copii cu un spectacol muzical antrenant si interactiv, intr-o productie inedita, ce are ca inspiratie romanul copilariei noastre: AMINTIRI DIN COPILARIE de Ion Creanga. Un roman autobiograpic, un roman al formarii personalitatii unui tanar, transpus acum prin intermediul unei reprezentatii educative si distractive pentru scolari.

Scena Palatului National al Copiilor va deveni duminica, 31 octombrie 2010, incepand cu ora 11.00, platforma aventurilor din celebrul sat Humulesti pe care actorii le vor pune in valoare intr-un mod unic, ce ii va conduce pe micuti in lumea magica a povestilor lui Creanga. Cu bucurie copiii vor descoperi intr-o varianta plina de haz, celebrele aventuri ale lui Nica. Vor face de asemenea cunostinta cu: Smaranda (mama lui Nica), matusa Marioara, Stefan, Popa, Irinuca, Smarandita si Pupaza, care le vor oferi o imagine clara a satului moldovenesc din povestea simpla si inocenta a copilariei lui Nica.

Lumea magica a spectacolelor Domini Domini a derulat pana in acest moment reprezentatii de teatru primite cu mare entuziasm de catre copii precum "Vrajitorul din Oz" si "Regele Cocosat" si promite sa ofere in continuare magia lumii fantasticului - taramul feeric al celor mai pretioase personaje de basm. Mai multe detalii va invitam sa aflati de pe site-ul Asociatiei Culturale Maria Domina: www.mariadomina.ro.

Biletele pentru "Amintiri din copilarie" se afla in vanzare la preturi de 20 Lei (Cat I) si 15 ron (Cat a II-a) si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la noul magazin Vreau Bilet din incinta hypermarket Real Vitan, si online pe www.vreaubilet.ro.

Informatii generale:

Regia: Dr.Florin Melinte
Muzica: Sorin Oancea
Text: Isabela Oancea

Distributia:

Nica-Lucian Tatu
Smaranda- Luminita Vologa
matusa Marioara-Isabela Oancea
Stefan-Ionut Negrisanu
popa-Anton Mihail
Irinuca-Viorica Marandici
Smarandita & pupaza-Ramona Valcu

Sursa foto: 1.bp.blogspot.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Spectacole pentru copii si parinti, in parc

Nicolas Cage, invitat de onoare la BALUL DE CARITATE DE HALLOWEEN

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro