Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTargul de voluntariat Brasov editia I
 

Targul de voluntariat Brasov, editia I

 

Prima editie a Targului de Voluntariat Brasov  va avea loc sambata, 15 octombrie, intre orele 11-15, la Muzeul Casa Muresenilor. Vor participa 12 ONG-uri si 2 institutii publice pentru a recruta voluntari de toate varstele pentru proiectele lor comunitare si cauzele sustinute.

Obiectivele Targului de Voluntariat Brasov

Targul de Voluntariat Brasov este un eveniment nonformal care are ca obiective promovarea voluntariatului comunitar, facilitarea contactului intre organizatiile locale si persoanele interesate sa voluntarieze si mobilizarea brasovenilor in a voluntaria pentru cauzele lor preferate. Organizatiile si institutiile participante lucreaza in domenii diverse precum educational, social, sanatate, civic, tineret sau mediu si si-au pus la comun resursele pentru a promova in comun conceptul de voluntariat comunitar.

Care sunt cele 12 ONG-ui care vor recruta voluntari la Targul de voluntariat Brasov?

Hospice Casa Sperantei, Asociatia pentru Parteneriat Comunitar, Rotaract Kronstadt, FAST Sacele, Caritas, Fundatia Rafael Codlea, SCUT, International Award for Young People, Asociata Colors, Reteaua CAN, Asociatia Iubesc Brasovul, Centrul de voluntariat Brasov, Agentia Nationala Anti Drog, Muzeul Casa Muresenilor.

Activitati demonstrative de voluntariat

In cadrul Targului vei putea lua parte la activitati demonstrative de voluntariat si te vei putea inscrie ca voluntar. Detalii despre pozitiile de voluntar oferite si ateliere le gasesti pe pagina www.facebook.com/voluntariatbrasov sau www.plinideidei.ro. Nu uita sa completezi formularul de participare, putand astfel sa participi si la o tombola cu produse handmade confectionate de voluntarii organizatiilor participante la Targ.

Targul de Voluntariat Brasov este organizat de catre Asociatia Colors si Reteaua CAN Brasov in parteneriat cu Muzeul Casa Muresenilor si Inspectoratul Scolar Judetean Brasov. El va fi urmat in 16 octombrie de Forumul ONG, eveniment organizat de Iubesc Brasovul in parteneriat cu Biblioteca G. Baritiu.

Sursa foto: plinideidei.ro

Articol realizat de:

Ruxandra Oprica Ruxandra Oprica
3 articole postate
Publica din: 2011-07-22
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Targul ONG Botosani 2011, editia a doua

Targul Gaudeamus - Carte Scolara la editia a IX-a

Targ National de Economie Sociala

Targ de locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro