Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTarg de cariera JobShop la Cluj-Napoca
 

Targ de cariera JobShop la Cluj-Napoca

 

Organizatia studenteasca BEST Cluj-Napoca organizeaza in perioada 11-15 aprilie cea de-a XVII-a editie a evenimentului de cariera JobShop.

La editia de anul acesta si-au anuntat participarea peste 30 de companii, printre care Nokia Romania, Continental AG Romania, Property Shark.

Evenimentul se doreste a fi un spatiu sinergic, in care studentii, universitatea si companiile fac schimb de experienta si informatii. Prin JobShop, studentii participanti afla care sunt companiile dornice sa ii angajeze, companiile au ocazia de a sta fata in fata cu viitorii angajati, iar Universitatea se asigua sa indeplineasca rolul de legatura intre cele doua parti. In plus, universitatea are oportunitatea de a se ajusta nevoilor pietei, in ceea ce priveste specialistii care sunt necesari pe piata si de a oferi astfel studentilor o educatie conforma cu trendurile actuale”, explica organizatorii. Astfel, in cadrul evenimentului, studentii isi pot gasi atat locuri de munca, cat si companii care ofera internship-uri ori locuri pentru practica.

Joburi, traininguri si mese rotunde

Pe langa cele doua zile de stand, care vor avea loc miercuri, 13 aprilie, si joi, 14 aprilie, intr-un cort special amenajat in curtea Universitatii Tehnice, JobShop include si traininguri pentru studenti sustinute de persoane specializate, prezentari de companie, vizite la companii, competitii, prezentari si discutii despre business start-up si intalniri cu reprezentanti ai firmelor participante.

In cadrul JobShop va avea loc si BEST Academics and Companies (BACo), o masa rotunda la care se intalnesc reprezentanti ai Universitatii Tehnice, ai companiilor si ai studentilor.

JobShop este dezvoltat de organizatia BEST in trei dintre cele mai mari centre universitare din tara: Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Sursa foto: zazen.baboom.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Universitatile de top vin la RIUF - Cel mai mare Targ de Universitati Internationale

Targ International de Carte si Muzica, editia a VIII-a

Targ de locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati intelectualeModificari in noua lege a educatiei: elevilor si studentilor li se vor reduce orele de studiu

Gala Ligii Studentilor Romani din Strainatate 2011

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro