Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTarg de Sfantul Dumitru la Muzeul Satului
 

Targ de Sfantul Dumitru la Muzeul Satului

 

Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" organizeaza o noua editie a Targului de Sfantul Dumitru in perioada 26-28 octombrie. Sfantul Dumitru este considerat patronul si protectorul Bucurestilor.

Vizitatorii se vor putea bucura de spectacole de teatru, concerte de muzica populara si religioasa romaneasca, bulgareasca si cipriota.

In cadrul targului de Sfantul Dumitru (Sanmedru), mesteri populari vor fi prezenti la targ cu obiecte realizate de ei, iar vizitatorii vor putea gusta produse din gastronomia traditionala, potrivit Cotidianul.ro.

Targul de Sfantul Dumitru de la Muzeul Satului se va deschide vineri, 26 octombrie, la ora 12, iar in zilele de sambata si duminica, 27 si 28 octombrie, permite accesul vizitatorilor intre orele 9:00 si 18:00.

Vineri la ora 14:00 va fi organizata o sezatoare, iar sambata, 27 octombrie, vizitatorii vor putea observa un moment de dans si muzica religioasa, sustinut de grupuri de artisti din Cipru.

In zilele de 26 si 27 octombrie, vizitatorii ce poarta numele de Dumitru sau Dumitra vor avea acces gratuit la Targul de Sfantul Dumitru de la Muzeul Satului pe baza buletinului.

Sursa foto: Ziarelive.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Donatii de jucarii la Targul Toamnei din capitala
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro