Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTanara si frumoasa Roxana Andreea Roca va percepe o noua dimensiune a sunetelor datorita donatorilor cu suflet
 

Tanara si frumoasa Roxana Andreea Roca, va percepe o noua dimensiune a sunetelor datorita donatorilor cu suflet

 

Roxana Andreea rocaRoxana Andreea Roca, tanara bacauanca cu deficiente de auz al carei caz a fost publicat si sustinut exclusiv de Imparte.ro, va trai in aceasta seara emotiile perceptiei sunetelor in alte dimensiuni si "culori", datorita donatorilor impresionati de povestea ei si care au reusit astfel sa-i asigure in timp record o sansa la un viitor mai bun.

Roxana ne-a contactat in luna iulie 2017, expunand intr-un e-mail povestea si deficienta ei de auz, dar si visul care parea foarte departe, de a-si putea achizitiona perechea de aparate auditive performante recomandate de medic.

Am comunicat destul de anevoios, doar prin sms si e-mail, am vorbit cu mama ei si am facut o ancheta sociala de la distanta. Nu suntem psihologi, dar am invatat multe din lucrul cu oamenii si am simtit din start ca in spatele cuvintelor scrise exista doar sinceritate, simplitate, speranta si emotie. Astfel, dupa ce i-am explicat ce insemna o campanie online cu toate neajunsurile, incertitudinile si riscurile, am primit de la Roxana acceptul de a-i crea pagina de caz documentata corespunzator.

Sigur, datorita multitudinii de cazuri si situatii pe care trebuie sa le gestionam zilnic, am comunicat extrem de rar, dar informatia completa si plina de incarcatura emotionala a ajuns la noi de abia astazi, toata deodata, ca o revarsare de umanitate asupra tuturor celor implicati, nevenindu-ne sa credem nici acum ca au fost necesare doar doua luni pentru a modela viitorul unei tinere cu frumoase perspective.

In mai putin de doua luni, Roxana reusise sa stranga suma de 1200 Euro, atat din donatii individuale cat si din contributia Asociatiei Dedeman Bacau. Surpriza cea mare a sosit astazi, tot pe e-mail, din partea unei doamne care ne-a devenit foarte draga si a carei familie a contribuit cu diferenta de 1800 Euro, tanara Roxana Roca reusind sa achite intregul cost al aparatelor auditive de care va dispune in aceasta seara.

Nu putem realiza cu adevarat emotiile pe care le traieste Roxana acum si ne bucuram ca am reusit sa scriem o fila din viitorul ei. Meritul este al donatorilor care cred in ea si care au crezut in sentimentele ascunse in spatele cuvintelor noastre. Pentru ca, da, intotdeauna punem suflet in ceea ce facem si suntem convinsi ca astfel ajungem generam vibratii in coarda sensibila a omului. Profesionistii i-ar spune NLP, manipulare, noi preferam sa-i spunem umanitate.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care au contribuit la solutionarea in timp nesperat de scurt a cazului Roxanei, cu mentiunea ca vom pastra anonimatul donatorilor. Pagina de caz a Roxanei a fost editata corespunzator si au fost eliminate posibilitatile de contact direct, pentru protectia vietii private a tinerei.

Persoanele care doresc sa afle amanunte sau cei cei care vor sa o sustina in continuare pe Roxana, pot contacta echipa Imparte.ro pe adresele de e-mail contact@imparte.ro sau admin@imparte.ro. Roxana isi doreste sa ajunga specialist logoped, pentru a ajuta la randul ei persoanele si in special copiii cu deficiente de vorbire/auz. Imparte.ro o va sustine pentru a-si indeplini visul si suntem convinsi ca va da societatii mai mult decat a primit.

Cu drag, echipa Imparte.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Veşti bune pentru copiii cu deficienţe de auz

Primul centru pentru copiii cu deficiente de auz se deschide la Brasov

“Maria te va suna când va auzi” - Campanie umanitară pentru Maria Boată

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro