Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTabara pentru tinerii care au invins cancerul
 

Tabara pentru tinerii care au invins cancerul

 

temerarii campTabara pentru tinerii care au invins cancerul este organizata de Asociatia Little People si Clubul Temerarii. Tabara va avea loc in perioada 13 – 17 septembrie, va avea loc in localitatea Gilau si este destinata tinerilor care au finalizat tratamentele oncologice.

Tabara pentru tinerii care au invins cancerul va avea aproximativ 100 de participanti din toate colturile tarii; acestia vor putea beneficia de activitati de relaxare, jocuri sportive, intalniri tematice, activitati in aer liber si, mai ales, isi vor putea imparatasi experientele in lupta cu cancerul.

Inaugurarea taberei va avea loc pe data de 14 septembrie, ora 11.30, in Sala Mare a Primariei Municipiului Cluj-Napoca, in prezenta vice-presedintelui Asociatiei Little People Romania, primarului municipiului Cluj-Napoca, a managerului Institutului Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuta" din Cluj-Napoca cat si a reprezentantilor presei.

Toti participantii vor fi imbracati in galben, culoare ce simbolizeaza lupta impotriva cancerului la copii

Clubul Temerarii a fost infiintat in 2006 de catre Asociatia Little People Romania, fiind cel mai mare club ce asigura suport tinerilor bolnavi de cancer din Europa de Est si Centrala, cu un numar de peste 170 de membrii din toata tara.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Tabere pentru copiii sinistratilor

Stim ce inseamna “O sansa pentru viata"

Crosul Hospice Casa Sperantei - un gest de incurajare pentru cei care se lupta cu durerea

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro