Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileTBWA\ anunta lansarea proiectulul “PENTRU O FEMEIE PUTERNICA!”
 

TBWA\ anunta lansarea proiectulul “PENTRU O FEMEIE PUTERNICA!”

 


TBWA Bucuresti alaturi de partenerii sai, Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) si ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) anunta lansarea proiectului national “PENTRU O FEMEIE PUTERNICA”!

Proiectul va avea o durata de 24 de luni si va fi cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
Proiectul se inscrie in axa 6, “Promovarea incluziunii sociale”, avand ca domeniu major de interventie “Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”.

Ce isi propune proiectul?

Proiectul isi propune imbunatatirea perceptiei asupra rolului profesional si social al femeii si cresterea gradului de constientizare a expertilor si operatorilor mass-media, a partenerilor sociali, a organizatiilor societatii civile, a autoritatilor publice din domeniul muncii si audiovizualului si a femeilor, in general, asupra problematicii egalitatii de sanse pe piata muncii.

Activitatile vor urmari identificarea perceptiilor si stereotipurilor asupra femeii in relatie cu profesia, asa cum rezulta acestea din mass-media si din comunicarea comerciala, dezvoltarea abilitatilor a 400 de jurnalisti, experti mass-media, experti in marketing si comunicare privind identificarea si combaterea stereotipurilor de gen, cresterea constientizarii grupurilor tinta ale proiectului cu privire la importanta si beneficiile egalitatii de gen pe piata muncii si a eliminarii stereotipurilor, cresterea gradului de coeziune in randul femeilor din mass-media si comunicare in scopul diminuarii impactului stereotipurilor de gen pe piata muncii.

Persoana de contact:

Silvia Giurca, PR Manager

TBWA Bucuresti tel.: +4 021 212 43 12

Sursa foto: stiri.ong.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roPentru femei puternice
coemntarii
Bravo, aceasta initiativa mi se pare laudabila!
Adaugat de: vionis la data de 2-February-2011, 15:17
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Stim ce inseamna “O sansa pentru viata"

O meserie, o sansa la un viitor

Nu poti sa alergi? Doneaza pentru 42 pentru o sansa!

Medalia de FINISHER, scoasa la licitatie pentru 42 pentru o sansa

42 de echipe si o SANSA

"A doua sansa" pentru romanii care au abandonat scoala

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro