Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSustine terapia prin arta a copiilor din centrul de plasament prin campania "Daruieste cu arta"
 

Sustine terapia prin arta a copiilor din centrul de plasament prin campania "Daruieste cu arta"

 

Sustine terapia prin arta a copiilor din centrul de plasament prin campania Daruieste cu artaDaca vreti sa sustineti cursurile de pictura si orele de terapie prin arta ale copiilor din centrul de plasament "Sfanta Maria" si sunteti dn Bucuresti o puteti face cumparand obiecte precum tablouri, felicitari lucrate manual, icoane in perioada 18-23 decembrie.

In cadrul AFI Palace Cotroceni in aceasta perioada este organizata la etajul 1 in zona spatiului de joaca pentru copii, expozitia "Daruieste cu arta". Toate obiectele expuse pot reprezenta excelente idei pentru cadourile de Craciun: tablouri, icoane, picturi ...

Obiectivul campaniei caritabile "Daruieste cu arta" este acela de a obtine fonduri pentru programele educative ale copiilor din centrele de plasament. Campania se va desfasura pe tot parcursul anului 2011.

Lucrarile sunt semnate Florin Petrachi, licentiat al Universitatii de Arta George Enescu din Iasi si bursier al Fundatiei Blue Heron ce sprijina printr-un program de burse si mentorat, studenti proveniti din randul copiilor orfani sau abandonati, studenti ambitiosi si talentati, dar fara posibilitati materiale. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa blogul dedicat campaniei:  http://daruiestecuarta.wordpress.com

Sustine copii din centrul de plasament prin campania "Daruieste cu arta", un proiect al clubului Rotaract Triumph.

sursa foto: waverleycare.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vladimir Putin a interpretat o melodie in cadrul unei gale caritabile in sprijinul copiilor

Viitorul copiilor incepe la scoala

Unde dorm copiii, un proiect pentru constientizarea inegalitatii de sanse

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro