Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileStudentii si elevii pot aplica la studii in Marea Britanie pana pe 15 ianuarie
 

Studentii si elevii pot aplica la studii in Marea Britanie pana pe 15 ianuarie

 

Elevii si studentii hotarati sa studieze in universitatiile din Marea Britanie in anul universitar 2011-2012 mai au la dispozitie doar cateva zile pentru pregatirea si depunerea dosarului de admitere.

Potrivit unui comunicat de presa al Integral Programe Educationale, marti, 15 ianuarie este primul termen limita de inscriere prin sistemul centralizat UCAS (Universities & Colleges Admission Service) pentru studii de licenta la universitatile din Marea Britanie pentru anul universitar 2011-2012.

Concurenta pentru locurile la universitatile din Marea Britanie este vizibil mai mare anul acesta datorita anuntului de crestere a taxelor de scolarizare in Marea Britanie incepand cu anul 2012.

Programul consultantilor Integral Programe Educationale

Pentru a veni in sprijinul studentilor si elevilor care s-au hotarat tarziu, dar si al celor care se afla deja in procesul de pregatire a scrisorii de motivatie sau a formularelor de admitere, programul consultantilor Integral Programe Educationale se prelungeste pana la ora 20.00, de luni pana sambata, in saptamana 10-15 ianuarie.

In ce  consta procesul de selectie?

In procesul de selectie, primul pas foarte important consta in depunerea la timp si corect a formularului de admitere si a documentelor solicitate in sistemul UCAS, pentru care consultantii Integral Programe Educationale sunt special instruiti de reprezentantii UCAS si universitatile partenere.

In calitate de centru autorizat UCAS, Integral Programe Educationale ofera servicii gratuite de gestionare si depunere a formularelor de admitere pentru studii de licenta la universitatile din Marea Britanie.

Termenele limita de depunere a dosarelor la universitati din alte tari europene sau din Asia si SUA sunt mai flexibile, in functie de tara de destinatie si de universitatea aleasa.

Sursa foto: smuc.ac.uk

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Studentii sunt selectati de AMOFM sa lucreze in strainatate in vacanta de varaGala Ligii Studentilor Romani din Strainatate 2011

Elevii si studentii invata sa aiba grija de sanatatea lor

Activitatile extracuriculare schimba destinul profesional al studentilor romani

Abonamente lunare reduse pentru elevi si studenti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro