Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileStagii de voluntariat in proiectul Universitatea Copiilor
 

Stagii de voluntariat in proiectul Universitatea Copiilor

 

Asociatia "Universitatea Copiilor" (membra a retelei europene Eucu.net), in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti, ofera stagii de voluntariat la cea de-a doua editie a "Universitatii Copiilor", unul dintre cele mai creative si interactive proiecte dedicate copiilor, care se adreseaza elevilor de gimnaziu, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Scopul programului este sa trezeasca interesul copiilor pentru cercetarea stiintifica in cele mai variate domenii ale stiintelor si sa ii familiarizeze cu mediul universitar.

Activitatile stiintifice vor trata diverse teme de mare interes din domeniul stiintelor naturii (Ecologie, Chimie, Biologie, Fizica, Geografie, Geologie) si al stiintelor socio-umane (Paleontologie, Istorie, Psihologie, Arte, Jurnalism) si se vor desfasura in spatiile si sub indrumarea cadrelor didactice ale Universitatii din Bucuresti.

Daca esti student la Universitatea din Bucuresti, iti place sa interactionezi cu copiii si doresti sa iti dezvolti abilitatile de munca in echipa, acum ai ocazia sa fii indrumatorul "micilor studenti" in aventura lor de a descoperi captivanta lume a stiintelor.

Studentii interesati pot trimite un email cu: nume, prenume, an, facultate, telefon si observatii personale (argumentarea dorintei de implicare in proiect, o anumita stiinta care ii intereseaza sau o anumita facultate) la adresa offiice@unico.org.ro pana la 1 decembrie 2010.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul asociatiei www.unico.org.ro.

Sursa foto: redfishkidsclothing.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntari romani in Europa

Tinerii promoveaza voluntariatul la Voluntising 2

Scolarii bucuresteni stiu sa consume apa responsabil

Romania in competitia Employee Volunteering Awards

Proiectul Vreau in clasa a noua

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro