Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSpectacol caritabil organizat in beneficiul unei fundatii ce lupta impotriva cancerului la san
 

Spectacol caritabil organizat in beneficiul unei fundatii ce lupta impotriva cancerului la san

 

Spectacol in scopuri caritabile organizat in beneficiul fundatiei Robin Gibb, unul din cei trei frati ce au compus formatia Bee Gees, a organizat la resedinta sa din Oxfordshire o prezentare de moda in sprijinului fundatiei "Against Breast Cancer" care lupta impotriva cancerului la san, sotia sa fiind presedintele acestei fundatii.

 

Sotii Gibb au fost gazdele a peste 400 de invitati, iar pe langa showul de moda, Robin Gibb a oferit asistentei si un moment muzical  live impreuna cu formatia sa sustinuti de Natasha Hamilton si Elan Lee.

 

Evenimentul caritabil organizat pentru a marca luna octombrie, luna dedicata constientizarii riscurilor cancerului la san, a ajutat fundatia "Impotriva cancerului la san" sa-si atinga obiectivul anual de strangere a sumei de 1 milion de lire sterline.

 

Banii donati vor fi folositi pentru finantarea activitatii de cercetare. Un nou test de sange este dezvoltat de cercetarii fundatiei, test ce ar putea detecta raspandirea cancerului in organism. De asemenea, cercetatorii spera sa gaseasca si un vaccin pentru acest tip de cancer.

 

Motivul evenimentului a fost reprezentat de culoarea roz, simbolul luptei impotriva cancerului la san. Pentru a marca acest lucru, invitatii au sosit purtand cate un articol sau accesoriu vestimentar de culoare roz. Printre invitati s-au numarat si designerul Jimmy Choo si omul de afaceri Theo Paphitis.

 

Directorul fundatiei a remarcat: "Am ramas placut surprinsi de generozitatea si bunavointa aratate in cadrul evenimentului atat de indivizi, cat si de companii si alte organizatii".

 

Fundatia a dezvoltat si o aplicatie iPhone pentru prezentare in cadrul evenimentului, aplicatie ce ofera actualizari regulate asupra progreselor facute.

Sponsorii fundatiei vor fi incantati sa urmareasca progresul facut de cercetatori si vor vedea cum banii pe care i-au donat cu atata generozitate vor schimba lucrurile.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Kylie Minogue gazduieste Gala Inspiratiei din Los Angeles

Jude Law va fi gazda concertului Peace One Day in Paris

Hugh Jackman vrea pranzuri sanatoase in scoli

George Clooney provoaca Hollywood-ul in scopuri caritabile

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro