Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSpectacol caritabil intitulat “Ajuta un copil sa mearga la scoala”
 

Spectacol caritabil intitulat “Ajuta un copil sa mearga la scoala”

 

Fundatia “Dezvoltarea Popoarelor”, organizeaza pe 25 noiembrie un concert caritabil, pentru 250 de copii saraci din Judetul Cluj.

Spectacolul caritabil este intitulat “Ajuta un copil sa mearga la scoala”, si are ca obiective strangerea de fonduri pentru ai ajuta pe copiii aflati in risc de abandon scolar, dar si de a sensibiliza publicul in ce priveste acest fenomen.

Concertul va fi realizat cu sprijinul Studioului Teritorial de Radio Cluj, Televiziunea Romana si SC Sympas SRL si isi propune sa ajute 250 de copii din judetul Cluj in vederea continuarii studiilor. Copiii vor primi rechizite, manuale si obiecte vestimentare.

Razvan Krivach, trupa Luna Amara si Stefan Boldijar (semnal M), sunt cei care care vor sustine concertul rock cu scop caritabil.

Conform statisticilor, unul din cinci copii din Romania renunta la studii din pricina saraciei in care traiesc. Multi dintre ei provin din medii defavorizate si nu au posibilitatile necesare pentru a-si continua studiile. Sunt copii constransi sa participe la activitatile casnice sau la ingrijirea fratilor mai mici, iar in aceste conditii, mersul la scoala devine un efort prea mare. Fundatia “Dezvoltarea Popoarelor”, considera ca o interventie in acest sens este necesara.

Fundatia ajuta copiii si la Bucuresti, Arad si Dambovita. In Cluj, fundatia si-a inceput activitatea in anul 1997 oferind oportunitati socio-educative si de integrare profesionala persoanelor aflate in situatie de risc social, in special copiilor si tinerilor.

Concertul umanitar va avea loc joi, 25 Noiembrie 2010 in Sala Radio, de la ora 19.00, iar bilete pot fi cumparate de la sediul fundatiei “Dezvoltarea Popoarelor” de pe bulevardul Eroilor nr. 48.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roFACE-TI O FAPTA BUNA
coemntarii
Ma intreb daca printre copii saraci nu poate fi inscris si Roibu Constantin?
Adaugat de: lumi27 la data de 25-November-2010, 10:56
linie gri
 
Re: FACE-TI O FAPTA BUNA
coemntarii
Buna Luminita, Spectacolul caritabil se adreseaza copiilor din Cluj, dupa cum anunta organizatorii. Pe plan national, fundatia Dezvoltarea Popoarelor ajuta si copiii din Bucuresti, Arad si Dambovita. Constantin ar fi avut mai multe sanse daca era din unul din aceste judete.
Adaugat de: Imparte la data de 25-November-2010, 13:20
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Robbie Williams si Gary Barlow vor canta impreuna in cadrul unui concert caritabil

Piese de teatru si concerte gratuite la festivalul studentesc Unifest

Macy Gray concerteaza pentru combaterea autismului

Jude Law va fi gazda concertului Peace One Day in Paris

Fundatia Principesa Margareta a obtinut donatii importante in cadrul concertului caritabil

Concertul de strangere de fonduri CANTEC PENTRU VLADUT

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro