Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSpectacol Caritabil de Craciun “Steaua Nordului”: teatru dans magie si canto puse in scena de copiii fundatiilor umanitare
 

Spectacol Caritabil de Craciun “Steaua Nordului”: teatru, dans, magie si canto, puse in scena de copiii fundatiilor umanitare

 

 Steaua NorduluiIntră în spiritul Sărbătorilor cu un spectacol pentru toata familia, pus in scena de micii actori din centrele umanitare Mia’s Children și The Door! Copiii, care nu și-au lăsat situația mai puțin favorabilă să le fure bucuria sărbătorilor, au pregatit piesa de teatru “Steaua Nordului”, un moment de canto, unul cu clovni si un spectacol de dans a carei coregrafie este creata de la zero chiar de catre copii.

Spectacolul are loc pe 8 și 9 decembrie de la 19.00, la Conservator, iar toti banii stransi din vanzarea biletelor sunt donati copiilor.

Invitati speciali vor fi Fun Boy si Mydas (semifinalist la Românii au Talent), care vor sustine numere de magie!

Steaua NorduluiCe inseamnau Sărbătorile pentru tine când erai mic? Moș Crăciun, cadouri, dulciuri, da, dar înainte de toate astea aveai serbare. Repetai prin casă colinde, nu lecții, pentru că nici învățătoarea nu mai făcea ultima oră de română, ci ținea repetiții.

Repetitii fac acum si copiii din centrele Mia’s Children și The Door, care vor pune în scenă piesa de teatru “Steaua Nordului”, dar și un moment de canto, un spectacol de dans și unul de magie.

Totul se întâmplă pe 8 și 9 decembrie, de la orele 19.00, la Conservator. Și te invita să-i susții din public și să-i acoperi cu aplauze la final! Intrarea la evenimentul caritabil constă într-o donație de 35 lei, care va ajuta copiii sa inceapa noul An cu dreptul.

Ce anunta programul spectacolului de Craciun?

Spectacolul de teatru care pune in scenă povestea clasica Steaua Nordului, include si o reprezentație de operă susținută de unul dintre mici performeri, in varsta de 9 ani, un spectacol de dans cu o coregrafie creata de la zero de copii, și un număr de magie susținut de Fun Boy, respectiv de Mydas, semifinalist la Românii au Talent.   

Piesa de teatru este organizată de Asociația Hai să Ajutăm si Laura Doliș, coordonatoarea proiectului, care este cea care pune „roțile-n mișcare” și se asigură că cei mici vor juca impecabil. Știm sigur că cei mici vor trage cu ochiul la tine din spatele cortinei și se vor strădui, că să-i aplauzi tare la final!

Biletele sunt puse la dispoziție de coordonatorii proiectului:

Laura Doliș – 0745793046
Cristi – 0732307003

Dacă vreti sa-i vedeti, va steptam cu drag pe 8 sau 9 decembrie la Conservator!

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro