Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSe cauta voluntari pentru Turcia si Jocurile Olimpice
 

Se cauta voluntari pentru Turcia si Jocurile Olimpice

 

voluntari pentru Turcia si Jocurile OlimpiceTinerii baimareni pot ajunge voluntari in Turcia, dar si la Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret din Innsbruck (Austria). Team for Youth Association Baia Mare are disponibil un loc in proiectul EVS-A Tool for Social Development, proiect finantat prin programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene.

Se cauta, tineri cu varsta intre 18-30, dornici sa participe la activitatile din cadrul proiectului, care dureaza 6 luni si incepe la 1 februarie 2011.

Orasul gazda, Gaziantep, este situat in sudul Turciei, aproape de granita cu  Siria si are o populatie de peste doua  milioane de locuitori. Activitatile din cadrul proiectului cuprind diferite actiuni si campanii sociale de informare a comunitatii locale.

Voluntarilor le sunt asigurate costurile de transport dus-intors, cazarea si cheltuielile de intretinere, 100 de euro lunar bani de mancare, 85 de euro pe luna bani de buzunar, asigurarea medicala pentru toata perioada si ore gratuite de limba turca.

Doritorii trebuie sa dea dovada de motivatie, flexibilitate si dorinta de a cunoaste o cultura noua, trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani si sa cunoasca limba engleza la nivel de baza. Doritorii pot trimite un CV in limba engleza la adresa de email andreea.tundrea@yahoo.com, pana la sfarsitul lunii decembrie.

De asemenea, se asteapta in continuare aplicatii pentru voluntari la Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret din Innsbruck. Stagiul dureaza doua luni - ianuarie si februarie 2012. Toate costurile sunt acoperite iar voluntarii vor primi si bani de buzunar.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat pe litoral pentru colectarea deseurilor de pe plaja

Voluntari romani in Europa

ViitorPlus recruteaza voluntari pentru organizarea Maratonului Bucuresti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro