Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSamusocial din Romania ajuta adultii strazii sa isi gaseasca un loc de munca
 

Samusocial din Romania ajuta adultii strazii sa isi gaseasca un loc de munca

 

Samusocial din Romania ajuta adultii strazii sa isi gaseasca un loc de munca facand apel la angajatori cu scopul de a facilita reintegrarea socio-profesionala a persoanelor aflate in dificultate.

Noua rubrica lansata pe site-ul oficial al Asociatiei Samusocial din Romania indeamna intreaga comunitate de angajatori sa rasfoiasca CV-urile mai multor persoane care isi cauta un loc de munca, si sa aleaga candidatii necesari in functie de experienta acestora, pentru posturile disponibile.

Sabina Nicolae, Director Executiv Samusocial din Romania, vine cu detalii: "Una dintre activitatile noastre de baza este sa ii ajutam pe oamenii in dificultate sa-si gaseasca un loc de munca. De aceasta data ne-am decis ca procesul de integrare profesionala sa se faca de la angajator catre angajat, prezentand potentialii candidati, experienta anterioara, dar si abilitatile lor institutiilor sau intreprinderilor care au posturi vacante. Cei mai multi dintre beneficiarii Samusocial din Romania isi doresc sa fie folositori si sa beneficieze de o noua sansa de integrare sociala. Acesta este motivul pentru care invitam angajatorii sa citeasca CV-urile propuse de noi pe site-ul asociatiei si sa gaseasca bunavointa de a-i invita la interviu. Cu siguranta vor fi placut surprinsi de motivarea pe care o au beneficiarii Samusocial din Romania de a-si redobandi viata si de a se reintegra in societate. Speram ca in acest mod sa-i ajutam deopotriva pe concetatenii nostri aflati in dificultate dar si sa ii senzibilizam pe ceilalti fata de problema si existenta nefericita a acestora."

Conform statisticilor Asociatiei Samusocial din Romania, la nivelul Bucurestiului traiesc aproximativ 5.000 de adulti ai strazii, iar aceste persoane, odata ajunse in strada, si-au pierdut si locurile de munca.

Datorita serviciilor pe care le ofera, Samusocial din Romania ii acompaniaza si consiliaza pe beneficiarii sai in cautarea de locuri de munca, obtinerea unui adapost si redobandirea actelor necesare recastigarii propriei identitati.

Sursa foto: www.samusocial.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala pentru asistenta umanitara

Tineri Inteprinzatori pentru Romania

Targ ONG la Brasov

SOS Satele Copiilor a provocat vedetele sa deseneze alaturi de copii

Serviciul European de Voluntariat promovat in Romania

Salvati copiii Romania lanseaza scoala de vara pentru parinti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro