Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSamusocial din Romania a primit donatii in bani la targul de economie sociala
 

Samusocial din Romania a primit donatii in bani la targul de economie sociala

 

Samusocial din Romania a primit donatii in baniSamusocial din Romania a primit donatii in bani in cadrul participarii in zilele de 12 – 14 octombrie la Targul National de Economie Sociala, editia a II-a organizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS).

La targ au participat 50 de intreprinderi romanesti de economie sociala, cooperative, institutii de micro-finantare, furnizori de servicii sociale si altele, organizatii active in productia si distributia de bunuri, cu si fara componente de incluziune sociala, in scopul promovarii acestora.

Samusocial din Romania a participat la targ cu cel mai nou proiect de reinsertie socio-profesionala "Atelierul ocupational pentru persoane adulte fara adapost", finantat de Fundatia Soros. La stand au fost prezentate produse create in cadrul atelierului, respectiv statuete si magneti de frigider din isposos, jucarii si suporti de pahare din lemn, saculeti cu plante aromatice naturale, sticlute cu esente naturale, produse hand made – bratari din margele sau impletite, felicitari si tricouri pictate de mana.

Toate aceste produse viu colorate au atras atentia vizitatorilor, majoritatea dintre ei preferand sa faca o donatie in bani si sa pastreze drept amintire unul dintre produsele expuse la standul Samusocial din Romania.

Banii stransi in urma targului de economie sociala vor fi directionati pentru solutionarea unor nevoi urgente ale beneficiarilor Samusocial din Romania.

Proiectul "Atelierul ocupational pentru persoane adulte fara adapost" isi propune sa amelioreze sansele de reinsertie sociala pentru oamenii strazii care isi doresc acest lucru, prin asistenta specifica: consiliere psihologica, participare la ateliere ocupationale care implica participarea intr-un program de munca de cateva ore pe zi, productia unor obiecte (de exemplu obiecte decorative mici), respectiv evaluarea muncii.

sursa: Samusocial din Romania

Articol realizat de:

Samusocial Din Romania Samusocial Din Romania
2 articole postate
Publica din: 2011-10-31
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:


Samusocial din Romania ajuta adultii strazii sa isi gaseasca un loc de munca

Haine mai groase pentru adultii strazii, un apel Samusocial din Romania

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro